Entelios · Publicerad 31 okt 2019

Vi växer och rekryterar fler säljare

Entelios är en ledande aktör inom elhandel och portföljförvaltningstjänster i Norden. Målgruppen är bland annat industri, fastighetsbolag och offentlig sektor. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker säljare i Sverige som vill vara med och starkt bidra i den resan.

Som säljare hos Entelios driver du hela säljprocessen från prospektering fram till avtalsskrivande. Det bygger på att du har en stark drivkraft och en förmåga att förstå kundens affär, organisation och hur våra tjänster bidrar till kundens konkurrenskraft. Entelios tror på teamwork och det är du som säljare som leder och på effektivt sätt ser till att rätt resurser av specialister involveras och bidrar till framgång.

Vi erbjuder dig
  • En offensiv säljroll i en extremt kompetent miljö
  • Möjlighet att representera ett ledande varumärke inom branschen
  • En viktig roll i säljteamet där din insats verkligen uppmärksammas och bidrar
  • Att primärt bearbeta medelstora bolag
Om dig
  • Hunter profil - eget grunddriv för att skapa affärsmöjligheter
  • Förmåga att driva säljprocessen från prospekt till affär
  • Du är mål- och framgångsinriktad
  • Socialt stark med bra kommunikativ förmåga
  • Team player som delar med sig av framgång och utveckling
  • Viss erfarenhet från branschen är positivt, men inget krav. Personliga egenskaper väger tyngre.
Ta chansen och skicka in din ansökan snarast. Vi ser mer än gärna kvinnliga sökanden. Placering i Stockholm och /eller Göteborg.

Önskar du ytterligare information eller har frågor, kontakta Försäljningschef Björn Stålebring via mail: bjorn.stalebring@entelios.com eller på 070-8 51 58 78. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Det här är Entelios

Entelios är i energisektorn och har tjänster inom elhandel, rådgivning och flexibilitet, allt med en stark miljöprofil. Vi är ca 80 anställda i Sverige och Norge med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Kristiansand. Vår marknad är norden och B2B, både privat och offentlig sektor. Entelios ägs av Agder Energi koncernen som förädlar och förvaltar förnybar energi. Koncernens verksamhet omfattar produktion, distribution och försäljning av förnybar energi, samt energirelaterade tjänster. I koncernen arbetar ca 1 200 personer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Entelios är en av Nordens största renodlade elleverantörer till företagsmarknaden. Vi ger stora köpare och säljare kontroll över sina elpriser via terminshandel på den nordiska elbörsen samt tillhörande administrativa tjänster. Vi hjälper också våra kunder att nå sina miljömål genom att sälja grön el och olika lösningar för att minska deras klimatavtryck.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga