Envirologic · Publicerad 20 sept 2021

Envirologic söker en ingenjör inom mjukvaruutveckling för att stärka verksamhetens produktutveckling.

Vill du vara med och bidra till en hållbar arbetsmiljö där du genom din spetskompetens inom mjukvara och produktutveckling vidareutvecklar våra robotar. Envirologic har över 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade tvättlösningar med patent i flera europeiska länder, Nordamerika och Australien. All vår produktion och utveckling av vår tvättrobot sker i våra lokaler i Uppsala. Det skapar en fantastisk möjlighet att vara involverad i hela processen, från idé till färdig produkt. Du kommer till en platt organisation med god sammanhållning där man genom eget ansvar arbetar mot ett tydligt gemensamt mål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Envirologic är det lilla företaget som verkar på en internationell arena och exporterar sina robotar till fyra världsdelar. Du kommer att ingå i utvecklingsteamet där dina kunskaper bli en viktig del i företagets fortsatta tillväxt. Du kommer till en välkomnande organisation där alla medarbetare är lika viktiga och allas arbete bidrar till att nå uppsatta mål. Eget ansvar och driv är något som genomsyrar företagskulturen och man tar tillvara allas kompetenser och ger möjlighet till att dagligen utvecklas i sin roll.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för eller vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. Det innebär bland annat att du kommer att:
  • Vara delaktig i eller ansvara för delar av mjukvaruutveckling
  • Du tar fram prototyper, testar och utvärderar.
  • Vara kravställställare mot leverantörer och interna intressenter
  • Ansvara för design, implementation, test och produktionssättning
  • Bidra till att utvecklingsmål uppnås inom angivna budgetar och tidplaner
  • Ansvara för eller vara delaktig i framtagning av teknisk dokumentation
  • Representant från utvecklingsavdelningen i interna projekt
  • Bistå övriga organisationen med teknisk support, förklara produktens möjligheter och begränsningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer med idéer och förslag som syftar till vidareutveckling av befintliga produkter samt framtagning av kommande produkter.

Du förväntas driva egna projekt och att själv ansvara för att dessa projekt taktar på mot uppsatt tidsplan. Tjänsten är med placering i Uppsala och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

Du är utbildad civilingenjör med inriktning mjukvaruutveckling eller robotik, är duktig på programmering samt har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter i en roll med bredd. Du har arbetat med Linux plattformar och har lätt för att hantera olika programmeringsspråk samtidigt som du har förståelse för automation och elektronik.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven och kommunikativ. Eftersom dina arbetsdagar har stor variation så måste du ha förmågan att se helheten såväl som detaljerna i de projekt som du ingår i. Du är en utåtriktad person och delar gärna med dig av din kunskap samt tar gärna del av andras. Du ser dig som ett naturligt pedagogiskt bollplank för såväl interna som externa intressenter.
Vi söker en modig och nyfiken utvecklingsingenjör som trivs en mindre organisation med närhet till beslut. Struktur, ordning och reda är självklara delar i projekten för dig och din motivationskraft finns i att utvecklas i din roll där du genom nyfiken, kritisk tänkande och självledarskap fördjupar dig i din roll och våra produkter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga