Epassi · Publicerad 12 juli 2021

Nu söker Epassi en innesäljare som vill fokusera på att bygga företagets nätverk och ansluta fler partners!

Brinner du för försäljning och har erfarenhet av att via telefonen bygga goda och långsiktiga relationer? Skulle du lockas av en kommunikativ roll där du med telefonen som främsta arbetsverktyg aktivt tar kontakt med nya leverantörer och partners? Tjänsten är en spännande roll som innesäljare hos ett modernt och växande företag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Epassi, som sedan våren 2020 även inkluderar Actiway i företagsgruppen, har marknadens smidigaste system för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Epassis tjänster möjliggör även företagets leverantörer av friskvård att marknadsföra sitt erbjudande på ett effektivt sätt. Epassi är nu inne i en mycket expansiv fas och har därmed behov av att utöka med ytterligare en kollega till Leverantörsteamet. Här får du en möjlighet att vara delaktig i utvecklingen samt arbeta i ett familjärt och innovativt företag. Beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Du kommer ingå i Epassis Leverantörsteam, men även bli en del av ett härligt gäng som i Stockholm består av drygt 40 glada kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet som innesäljare kommer främst fokusera på att kontakta nya leverantörer för att erbjuda dem en möjlighet att ansluta sig till Epassis digitala portal och utöka partnernätverket. Rollen innebär också att stärka relationen med befintliga partners och förbättra deras möjligheter att nå ut till fler konsumenter av friskvård.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • Via telefon och mail kartlägga och söka upp nya friskvårdsleverantörer för att presentera Epassis tjänster samt erbjuda dem att ansluta sig till den digitala portalen
  • Via telefon aktivt kontakta och bearbeta befintliga partners för att bygga relation och optimera deras exponering i portalen
  • Administration i CRM-system
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av Leverantörsteamet i Stockholm där du tillsammans med Teamledaren och tre övriga kollegor driver försäljningsarbetet för att bygga och utöka Epassis nätverk av leverantörer och Partners. Tjänsten innebär många kontaktytor och du arbetar brett över hela Sverige med att kontakta både större och mindre leverantörer av friskvård. Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse. Du jobbar kontorstider 8-17 med viss möjlighet till flex.

De första 3 månaderna kommer du att vara anställd som konsult hos TNG, därefter finns goda möjligheter till anställning hos Epassi. På sikt finns det också goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Efter pandemin kommer distansarbete att erbjudas i viss utsträckning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning och vi ser gärna att du arbetet med tjänsteförsäljning i en liknande roll tidigare. För att lyckas i rollen är du van att använda telefonen som främsta arbetsverktyg och brinner för att målinriktat bearbeta kunder och bygga nätverk. Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ samt att du är förtroendeingivande och professionell i dialogen med kunder.

Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning via telefon samt arbete med säljadministration är starkt meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system är även detta meriterande. Har du erfarenhet eller insikt i friskvårdsbranschen är detta också ett plus, men framför allt söker vi dig som är riktigt duktig på att sälja via telefon samt har drivet och viljan att fortsätta lära och utvecklas. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Ett krav för rollen är dock att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga