Erik Olsson Fastighetsförmedling AB · Publicerad 12 feb


Brinner du för service och att arbeta med människor?

Om tjänsten

För att lyckas som mäklarkoordinator bör du ha en verklig passion för service, oavsett om det handlar om att vara ett stöd för våra mäklare, administrativa uppgifter eller att sköta övriga arbetsuppgifter som avser den dagliga driften av kontoret.

Du kommer i en variationsrik och ansvarsfylld tjänst bland annat stötta vid försäljning, delta vid förberedandet av visningar och ta emot kunder som besöker vårt huvudkontor dagligen.
I rollen som mäklarkoordinator kan tempot vara högt och du kommer vara ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser Erik Olsson Fastighetsförmedling som den perfekta platsen att vidareutvecklas på. Som mäklarkoordinator har du en viktig roll i affärsprocessen för att vi ska uppnå högsta kvalité gentemot kund.

Kvalifikationer
Som person tror vi att Du är trygg i dig själv och har en stor personlig mognad. Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten likväl som säljande och serviceinriktad. Vi söker dig som har ett gott ordningssinne och lätt för att prioritera. Du är en person som har lätt för att kommunicera med andra, är självgående och trivs med att arbeta i grupp. För att trivas i denna befattning skall Du tycka om att arbeta med administrativa uppgifter.

För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet av tidigare administrativt arbete och trivas med att arbeta med många bollar i luften. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom mäklarbranschen och/eller som mäklarassistent.

Heltid
Tillträde: Omgående
Fast lön enligt överenskommelse
Visstidsanställning i 12 månader med möjlighet till förlängning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 300 anställda. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga