Esko-Graphics · Publicerad 17 jan

Vi på Esko-Graphics söker en Field Service Engineer som blir ansvarig för service och förebyggande underhåll hos våra befintliga kunder i Sverige

Arbetsuppgifter

I denna roll får du mycket frihet under ansvar och du kan styra mycket av din egen tid. Här erbjuds du intressanta tekniska utmaningar. En av våra huvudprodukter är digital cutting tables.

Du felsöker och reparerar utrustning på plats. Du loggar dina uppdrag och du tar hand om kommunikationen med serviceavdelningen och slutkunden. Du jobbar i nära samarbete med hårdvaru-teamet. För att bibehålla god kundnöjdhet kommer du ha regelbunden kontakt med dina kunder, både genom besök och uppföljningssamtal. Du instruerar kunden kring den dagliga användningen och underhållet av maskinutrustningen och programvaran. Du håller dina kunskaper uppdaterade genom att delta i kurser, självstudier och fördjupad förberedelse.

Jobbet utgår från ett hemmakontor, och resor är en självklar del i rollen.

Det räcker inte med att vi tycker att du skulle passa in hos oss. Vi vill att du ska vara lika övertygad om oss. Så ägna en stund åt att lära känna oss lite bättre, www.esko.com

Kvalifikationer

Vi tror att du har en gymnasieutbildning i elektronik.

Du kommer bygga upp en god teknisk kunskap om vår produktportfölj (både CDI och CAM) och relaterade produkter. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kundorienterad och att du är duktig på att kommunicera. Du kan arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och är en lagspelare. Du är bekväm med att arbeta med mjukvara.

Du har utmärkta kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Kan du något annat europeiskt språk är det ett plus. Du har B-körkort och vi tror att du bor i Stockholmsregionen.

Esko

Med sina lösningar hjälper Esko tusentals företag över hela världen att skapa förpackningar, skyltar och material till utställningar och att optimera deras processer. Esko är global marknadsledare på mjukvara för designers och tillverkare av produkter för förpackning, märkning, skylt och bildskärmar. Med huvudkontor i Gent - Belgien, sysselsätter Esko cirka 1500 personer över hela världen. Esko har FoU och tillverkning i fem europeiska länder, USA, Kina och Indien. Det är ett företag som ständigt ligger på gränsen kring kreativa innovationer.

Esko är ett Danaher-företag (www.danaher.com). Danaher är en global innovatör inom vetenskap och teknik som har för avsikt att hjälpa våra kunder att lösa komplexa utmaningar och förbättra livskvaliteten runt om i världen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga