Euromaint Rail · Publicerad 26 juni

Till Euromaint i Stockholm söker vi dig som vill arbeta som chef med den absolut senaste tekniken inom järnväg.

Lockas du av en strategiskt viktig roll i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som chef och kunskaper inom Lean Production? För rekrytering till Euromaint söker vi dig som vill arbeta som teknikchef inom affärsområdet SJ. Som teknikchef får du tillsammans med dina 10 kompetenta medarbetare arbeta med den absolut senaste tekniken inom järnvägsfordon. I rollen arbetar du kundnära, leder och styr affärsenhetens tre tekniska discipliner: fordonsteknik, produktionsteknik samt anläggningsförvaltning.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utvecklar och effektiviserar affärsområdets tekniska verksamhet, sätter mål, följer upp och utvärderar vidtagna åtgärder
  • Leder och fördelar arbetet inom ditt område
  • Säkrar och följer upp enhetens säkerhetsmål inom ramen för tekniken
  • Ta fram och utvecklar underhållsprogram för fordon utifrån ingångna avtal och befintlig underhållsdokumentation
  • Utvecklar metoder för underhållsoptimering för ett effektivare underhållsupplägg och lönsammare avtal samt implementerar dessa
  • Ansvarar för teknisk konceptutveckling och tekniska utvecklingsprojekt inom teknik, samt system- eller produktionsteknik tillsammans med övrig verksamhet
  • Definierar, dokumenterar och utvecklar processer för konstruktion och teknisk support
  • Ansvarar för att den egna enheten känner till och efterlever de policyer som finns inom företaget
  • Har budget- och kostnadsansvar för ditt ansvarsområde
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har direkt personalansvar för 10 medarbetare som finns på flera orter i landet. Du rapporterar till chefen för affärsenhet SJ och ingår i affärsenhetens ledning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning och mångårig erfarenhet som ledare inom en teknikorganisation. Du har sannolikt tidigare haft eget budgetansvar och har goda kunskaper inom Lean Production eller motsvarande. Meriterande är tidigare erfarenhet från underhåll inom järnväg- eller flygindustrin.

Som person är du duktig på att coacha och utveckla andra genom delegering. Du delar av dig av dina tidigare erfarenheter och är duktig på att samarbeta med andra. Vidare är du analytisk, systematisk och uppnår resultat med hög kvalitet. Då rollen innebär ett nära samarbete med kunden ser och tar du till vara på affärsmöjligheter.

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG Tech