Ework Group · Publicerad 26 maj 2021

Längtar du efter en engagerad och energifylld arbetsplats i Stockholm? Vi finns för dig som är redo att utvecklas i din karriär. Hos oss får entreprenörskapet stor plats - vilket kombineras med professionell inställning, hög ambitions- och servicenivå. Här omges du av personer som vill överträffa förväntningar och som gillar att göra affärer. Men det är aldrig en "one man show". Låter detta intressant? Läs vidare!


Din erfarenhet och personlighet

Framgången skapar vi tillsammans! För dig som uppskattar högt tempo, sätter laget före jaget och förväntar dig drivna kolleger tillsammans med ett engagerat ledarskap och en plats att växa på, kan vi erbjuda mycket.

Du har jobbat med försäljning eller affärssammanhang tidigare och är nu sugen på att lägga i nästa växel och ta dig an en utmaning med vårt härliga team. Du känner dig trygg med att ansvarsfullt driva affärer, förhandla och kommunicera med större bolag. Du är kommunikativ men också självständig när så behövs.

Du driver dig själv och har en stark vilja att utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal och att bygga hållbara relationer. Din förmåga att agera på möjligheter som dyker upp och ditt engagemang att dra dem i hamn är egenskaper som får stort utrymme hos oss.

Vi skapar utvecklingen med hjälp av varandra och det vitalt att du har god samarbetsförmåga. Trivs du i den miljön så är chanserna väldigt stor att du trivs hos oss. Identifierar du dig även med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell - är du vad vi kallar en Eworker.

Rollen
Du kommer verka i gränslandet konsult och kund. Framgång i denna roll baseras mycket på en vilja att förstå kundens behov och konsulternas kompetens. Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt person till våra kunders uppdrag - och ofta måste det gå undan. Detta kräver att du har förmåga att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser. Du är social och räds inte för att lyfta luren och etablera nya kontakter.

Det ingår även att identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kund, förhandla priser och avtalsvillkor. Resultat når du bland annat genom att nätverka både analogt och digitalt bland leverantörer, kunder och potentiella kunder genom olika aktiviteter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 25 juni.

Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst". Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Stockholm är du även välkommen att kontakta Hamed Lesani.

Ework Group är en marknadsledande konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag.

Varmt välkommen att läsa mer om oss på https://www.eworkgroup.com/se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga