Ework Group · Publicerad 19 nov 2021

Ework Group är ett tillväxtbolag som arbetar med dagens och framtidens kompetenstillsättningar. Vi arbetar främst inom konsult men även inom systemlösningar och rekrytering. Vi strävar efter att göra hållbara affärer - vilket kombineras med professionell inställning, hög ambitions- och energinivå.

Din erfarenhet och personlighet
Framgången skapar vi tillsammans! Nu behöver vi ytterligare Sourcing Partners. För dig som uppskattar drivet och vill att jaget bidrar till laget kan vi erbjuda mycket.

Detta kanske är ditt första heltidsjobb eller kanske lockas du av att bygga en ny karriär? Oavsett vilket så är du sugen på att komma igång på riktigt med vårt härliga team. Du kommer utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal och att bygga långsiktiga, hållbara relationer.

I teamet kan vi välkomna personer med olika lång tid och erfarenhet inom arbetslivet. Men eftersom vi bygger vårt företag, kultur och vår utveckling med hjälp av varandra så är det vitalt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Trivs du i den miljön så är chanserna väldigt stor att du trivs hos oss.

Identifierar du dig även med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell? Då är du vad vi kallar en Eworkare.

Rollen
Framgång i denna roll baseras mycket på förmågan att förstå kundens behov och konsulternas kompetens. Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt person till våra kunders uppdrag. Ofta går det undan och du älskar tempo i vardagen. Det kräver att du har förmåga att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser. Du kan leda och driva dig själv. Du är en naturlig målskytt och har även split vision i att passa bollen vidare om en kollega har bättre skottläge. Du är social och räds inte för att lyfta luren och etablera nya kontakter.

Resultat når du genom att på ett framåtlutat sätt och med nyfikenhet bygga långsiktiga relationer bland leverantörer och kunder.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande.

Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst". Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Niclas Wate på epost niclas.wate@roirekrytering.se

Tjänsten är på 100% tillsvidare.

Ework
Ework Group är en marknadsledande konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag.

Varmt välkommen att läsa mer om oss på https://www.eworkgroup.com/se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga