Ework Group · Publicerad 3 maj 2021

Ework Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, Telekom, Teknik och Management. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag. Vi förstärker nu Sveriges vassaste Sälj och Bidfunktion, och hoppas att du vill vara med. Om du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö spelar mindre roll - vi jobbar oavsett nationellt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder fantastiska kollegor i en snabb och flexibel miljö, ett engagerat ledarskap samt ett roligt jobb hos ett satsande företag. Vi växer inom den Offentliga Affären och du blir med från starten när vi bygger upp ett nytt Offentligt Team med Säljansvariga och Bid Managers. Egna initiativ och ditt entreprenörskap är något som kommer få ett stort utrymme i rollen.

Vi bygger teamet utifrån förmåga och vilja att ständigt utvecklas. Din potential kommer värderas likväl som den erfarenhet du besitter. Hos oss kombineras professionell inställning med hög ambitions- och servicenivå. Här omges du av personer som vill överträffa förväntningar och har modet att ifrågasätta givna sanningar.

Vi erbjuder konkurrensmässiga villkor.

Rollen
Största delen går åt till dialoger samt strategisk och målinriktad bearbetning mot kunder inom Offentlig Sektor. Du kommer att arbeta fram nya affärsmöjligheter baserat på kundbehov, men även säkra upp befintliga samarbeten med nya avtal.

Rollen kräver undersökande arbete och en god planering där du bland annat aktivt deltar i att ta fram upphandlingsunderlag i samarbete med dina kollegor. Tillsammans med Teamet kommer du att ansvara för att driva alla steg i försäljningsprocessen.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en lagspelare med förmåga att kommunicera och samarbeta med och inom olika funktioner.

Din erfarenhet och personlighet
Det är inget krav att du haft en renodlad säljroll tidigare, utan viktigt för oss är om du har förmågan att paketera, argumentera för och sälja in en lösning. Det är meriterande om du arbetat med försäljning gentemot offentlig sektor tidigare, behärskar LOU och vet vad offentlig upphandling innebär.

Vi tror att du är en person som har för vana att gå rakt på. Du bör känna igen dig i att vara verbal, analytisk, och smart - samt ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Identifierar du dig dessutom med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell - är du vad vi kallar en Eworker.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 17 maj. Finns möjligheten så ser vi gärna tillträde innan sommaren, men vi väntar såklart på rätt person.

Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst". Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta niclas.wate@roirekrytering.se.

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö är du även välkommen att kontakta Johan Liberson på Ework på mobil 0708 54 30 39 eller epost johan.liberson@eworkgroup.com.

Såklart är du varmt välkommen att läsa mer om oss på https://www.eworkgroup.com/se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga