ExOpen Systems AB · Publicerad 2 jan

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt till Affärschefen och är en del av ett team av 5 konsulter. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen.

Om rollen
Som anställd konsult på ExOpen skräddarsyr och bygger du budget-, forecast- och rapportlösningar utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer varför det är viktigt att du kan förstå deras funktion och utmaningar.

Vem är du?
Du är troligen utbildad ekonom och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller. Vi utgår från att du har erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Du har ett genuint intresse för IT och databaser och är nyfiken på att lära dig mer inom bland annat programmering och SQL.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till ExOpens kunder. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel på kontoret.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen
ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
EQonomy

Inga fler jobb från ExOpen Systems AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga