Försvarsmakten · Publicerad 10 nov

Vill du ha en arbetsgivare som erbjuder dig som sökande ett arbete där du har möjlighet till personlig utveckling. Vill du även få möjlighet till ett stort ansvarstagande? Då ska du söka denna befattning. Vi erbjuder även möjlighet till fysisk träning på arbetstid samt tillgång till gym.

Befattningen är placerad på Ekonomiavdelningen som består av två personer, en handläggare och en ekonomichef. Ekonomiavdelningen är en del av Staben vars uppgift är att stödja förbandschefen i att leda och styra Försvarsmakten HR Centrum.

Arbetet: Som ekonomihandläggare på Ekonomiavdelningen ska du arbeta med planering och budget, redovisning, uppföljning och analys samt rapportering.

Exempel på arbetsuppgifter: * Arbeta med förbandets rapportering och budgetprocess, vilket innebär kontakter med chefer. * Vara ett stöd till förbandet avseende ekonomin och ekonomiska frågor. * Underhålla struktur för internredovisning i SAP. * Uppföljning och handläggning av fakturor. * Ansvara för förbandets fakturering. * Handlägga förbandets investeringar. * Delta i olika projekt inom förbandet. * Planera och genomföra internutbildningar inom området ekonomi.

Kvalifikationer: * Akademisk examen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig inom relevant område. * Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter.

Meriterande: * Erfarenhet av Försvarsmakten eller annan statlig myndighet. * Erfarenhet av SAP. * Erfarenhet om Försvarsmaktens ekonomisystem.

Personliga egenskaper:För att du ska passa för - och trivas på denna befattning - ser vi att du är en kommunikativ och omdömesgill person som ser vad som behöver göras, agerar utan uppmaning och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och van vid att hitta fungerande lösningar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har förmåga att bevara lugnet även då arbetet sker i högt tempo. Då det på befattningen ingår att stötta och utbilda bör du vara rustad med pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information om tjänsten:Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde omgående alternativt enligt överenskommelse.

Arbetsort är Stockholm.

Som anställd i Försvarsmakten blir du krigsplacerad.

Alla medarbetare i Försvarsmakten har utlandsobligatorium.

Individuell lönesättning tillämpas.

Vid frågor om befattningen och rekryteringsarbetet kontakta:Anna Drakensjö-Nordenadler, Ekonomichef, FM HR Centrum, tel. 070-949 15 99

Fackliga representanter: SACO Camilla Robertsson, 08-788 76 32 SEKO Hans Monthan, 08-788 90 03 OFR/S Pia Almström, 08-788 84 07 OFR/O Arne Nilsson, 08-788 79 20

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-26. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga