Försvarsmakten · Publicerad 14 aug

Produktionsledningen leder Försvarsmaktens utbildningsförband, skolor och centra samt ansvarar för beredskapshållning av krigsförbanden och för beställningar till bl.a. FMV, FortV, FHS och FoI.

Produktionsledningens organisation består av 14 avdelningar med totalt ca 280 befattningar. Arbetsplatsen är belägen på Gärdet i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är inriktad mot ungdomsverksamhet där Du kommer att få genomföra underlagsframtagning avseende ungdomsverksamhet samt ungdomsutbildning som genomförs av de frivilliga försvarsorganisationerna, behovsinventera och etablera ett ungdomsråd inom de frivilliga försvarsorganisationerna. Du kommer som handläggare/samordnare ha en sammanhållande funktion och få ta ansvar för en stor del av kontakten mellan PROD FRIV, övriga delar av försvarsmakten samt de frivilliga försvarsorganisationerna. Till arbetsuppgifterna hör att Du behöver även vara beredd på att bistå ordinarie personal i deras arbetsuppgifter vid behov, vilket gör tjänsten varierande och täcker en rad ämnesområden.
  • Gymnasieexamen med inriktning mot samhällskunskap eller motsvarande.
  • Akademiska studier är meriterande.
  • Erfarenhet av central ledning av Frivillig försvarsverksamhet är meriterande.
  • God allmänna datorkunskaper.
  • Engagemang inom en frivillig försvarsorganisation är meriterande.
Önskvärd kompetens

Vi söker dig som har en god social förmåga och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. En stor del av arbetet kommer handla om kommunikation, därför är dessa två förmågor är avgörande vid en anställning. Du bör ha ett flexibelt arbetssätt och kunna ta ett stort eget ansvar för arbetet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten avser heltid - en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Förfrågningar angående befattningen kan göras till avdelningschef Stefan Hallén, tfn 08-788 8957.

Fackliga kontaktpersoner:

OFR/O Arne Nilsson

OFR/S Pia Almström

SACO HKV Camilla Robertsson

SEKO HKV Hans Monthan

Samtliga nås via växeln: 08-788 75 00

Din intresseanmälan med sedvanlig meritförteckning med personligt brev samt löneanspråk ska vara oss tillhanda senast den 7 sept 2018.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret (HKV) finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare - både yrkesofficerare och civila experter. Högkvarteret utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen och militära underrättelse- och säkerhetstjänsten. I ledningsstaben ingår bland annat ekonomidirektören, personaldirektören, kommunikationsdirektören och chefsjuristen.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga