Försvarsmakten · Publicerad 14 sept

Kontorsansvarig till Försvarsmaktens HR-centrum

Har du tidigare erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete? Försvarsmaktens HR-centrum söker nu en driven kontorsansvarig med hög integritet.Förutom intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig ett arbete i en kreativ miljö som präglas av höga professionella ambitioner med goda möjligheter till egen utveckling. På planeringssektionen arbetar vi tillsammans och har dessutom roligt på vägen. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter:
I befattningen som Kontorsansvarig har du ett brett ansvar med varierande arbetsuppgifter som kan komma att utvecklas över tid. Du ansvarar bl.a. för att beställa underhåll av fastigheten med tillhörande ytor som förråd, lager och transport. Du arbetsleder vaktmästare samt städservice och följer upp det arbetat fortlöpande. Du är en lokal inköpare. Du arbetsleder receptionen tillsammans med Säkerhetsfunktionen. Du följer upp leverans av beställda möten och genomför möten med leverantörer.

Kvalifikationer:
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Avslutad gymnasial utbildning.
  • God förmåga att utrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Van att ha kontakt med externa leverantörer.
  • B-Körkort.
Meriterande:
  • Har erfarenhet av att arbetsleda andra.
  • Har erfarenhet av inköp.
  • Anställd/tidigare anställd i Försvarsmakten.
Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som Kontorsansvarig har du ett stort intresse för service och är trygg i kontakt med leverantörer och medarbetare. Då du dagligen har kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och vet vad som förväntas i en kundorienterad roll. Vidare är du en teamspelare som har lätt för att samarbeta med kollegor. Då befattningen innebär en stor bredd av arbetsuppgifter är det viktigt att du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad samt kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vi söker en medarbetare som har förmågan att se vad som behöver göras och kan ta nödvändigt stöd för att genomföra uppgiften på bästa sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Detta är en oberoende befattning (civil)
Tillträde sker snarast enl. ök.
Detta är ett långtidsvikariat på 18 månader
Befattning är placerad på Sandhamnsgatan 63b i Stockholm

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för planeringssektionen:
Svante Frostell, 0706-10 18 01. Vi frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Helene Sundsgård-Berry, 0768-78 31 64.

Fackliga representanter:
SACO Peter Butor, 08-514 396 40
SEKO Jörgen Stehn, 035-266 35 47
OFR/S Pia Almström 073-361 36 69
OFR/O Maria Permatz 08-514 391 69

Välkommen med din ansökan senast 2016-09-28. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt ger konkreta exempel på hur du samarbetar med andra i din arbetsvardag.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga