Försvarsmakten · Publicerad 20 sept

Löneadministratörer hösten 2016

Nu söker Administrativa Enheten vid Försvarsmaktens HR Centrum vikarierande löneadministratörer.

Vi söker dig som ser en framtid inom löneadministration och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där system och avtal går hand i hand. Vi arbetar med att registrera löne- och personalhändelser i SAP lön till Försvarsmaktens anställda. Vi ser att du trivs i servicerollen och kommer ha en nära kontakt med medarbetare och chefer inom Försvarsmakten. Du kommer till enhet där samarbete värdesätts och du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer:
*Du har utbildning inom löneadministration och/eller annan likvärdig erfarenhet enligt arbetsgivarens bedömning.

Meriterande:
  • Flerårig erfarenhet av löneregistrering.
  • Erfarenhet av SAP lön.
Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad och prestigelös. Du har förmåga att skapa förtroende och kontakter med medarbetare och kollegor i Försvarsmakten. Du är lösningsorienterad, har god samarbetsförmåga och en positiv energi som du sprider till dina kollegor på arbetsplatsen. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tjänsterna är vikariat mellan 8-12 månader.
Arbetsort: Stockholm, Gärdet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa:
Emma Schiött, 073-365 69 65 eller Anki Karlsson, 070-918 65 19.

Fackliga företrädare:

SACO Peter Butor, 08-514 396 40

SEKO Jörgen Stehn, 035-266 35 47

OFR/S Pia Almström 073-361 36 69

OFR/O Maria Permatz 08-514 391 69

Välkommen med din ansökan senast 2016-10-09. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga