Försvarsmakten · Publicerad 13 nov 2019

MUST IHK söker Sektionschef Produktionsplanering & uppföljning

MUST Informationshanteringskontor (IHK) ansvarar för informationshantering på MUST-gemensam nivå samt planering, utveckling och vidmakthållande av IT-system. Kontoret arbetar för att stärka MUSTs flexibilitet och förmåga att svara upp mot verksamhetskrav på informationshantering och informationssystem.

Arkitektursektionen har till uppgift att tillsammans med verksamheten ta fram systemlösningar för informationsbärande system. Arbetet omfattar slutanvändarens behov, användarens enhet, accessnät och back-end-infrastruktur med tillhörande tjänster. Systemlösningarna syftar till att maximera verksamhetsvärdet genom att säkra ett kostnadseffektivt livscykelperspektiv och med så stor operationell verkansgrad som möjligt. Verksamheten ställer mycket höga krav på säkerhet, informationshantering och tillgänglighet av systemen.

Sektionen har till uppgift att tillsammans med verksamheten vidareutveckla planerings-, produktions-, uppföljnings- och styrnings-funktionerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sektionschef leder du ett team av handläggare inom områdena ekonomi, logistik och materielhantering, avtals- & leverantörshantering samt produktionsplanering & uppföljning. Resultatet av ert arbete ska ge bättre beslutsunderlag i syfte att nå en förbättrad operativ effekt per satsad krona.

Vem är du?
Som person är du lösningsorienterad och har öga för detaljer. Du trivs med ansvar och arbetar strukturerat och grundligt, men har inget emot ett stundtals högt tempo. Du har ett eget driv och starkt intresse för att skapa ett vinnande team i kombination med en vilja att leda i förändring. Vi vill även att du är duktig på att kommunicera och att du både kan förmedla dina kunskaper och idéer på ett pedagogiskt sätt samt att du är en god lyssnare i dialogen tillsammans med medarbetarna. Du tycker om att arbeta både i grupp och individuellt, är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-12-08.

Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

För mer information om tjänsten:

Sektionschef IHK MUST

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga