Försvarsmakten · Publicerad 29 dec

FM HRC är ett stöd till FM chefer för att uppnå goda rekryteringar i syfte att stärka FM arbetsgivarvarumärke.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer vara rekryteringsgruppens fasta punkt och stöd på hemmaplan, där du är ytterst ansvarig inkommande frågor, att annonser publiceras och utlämningsärenden hanteras. Du är rekryterande chefers första kontakt när de behöver rekryteringsstöd; du svarar på deras frågor via mejl och telefon. Du ansvarar för att granska och lägga ut annonser enligt framtagna mallar för att säkerställa att FM annonser är enhetliga och attraktiva.

Du stödjer rekryterarna i deras uppdrag med t.ex. referenstagning, test utskick och urval samt andra förekommande uppgifter inom rekryteringsprocessen. Du kommer att hålla utbildningar i vårt rekryteringstödssystem; ReachMee. Befattningen innefattar även att du ingår i någon av HRC kompetenspooler; HR-direkt eller Rekryteringslinjen som avlösare.

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens eller motsvarande som arbetsgivaren anser lämplig. Erfarenhet av rekryteringsadministration och arbete med rekryterings- och/eller urvalsverktyg. Grammatisk och stilistisk förmåga att uttrycka dig i svenska språket. Du har en hög servicekänsla med kundfokus. Du är välorganiserad, ansvarstagande och har en mycket god förmåga att prioritera arbetsuppgifter, dessutom är du flexibel att kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare skall du vara kommunikativ och lyhörd då du i ditt arbete kommer vara ett stöd till många olika chefer. Du har ett intresse för administration och rekryteringsområdet och är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Meriterande
Erfarenhet av att hantera utlämningsärenden. Erfarenhet av att hålla utbildningar.

Övrigt
Tillträde snarast. Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Arbetsort: Stockholm.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Marie Gunnarsson på telefonnummer: 0733-38 62 19.

Fackliga representanter
SEKO Lise-Lotte Larsson 08-514 394 70
SACO Camilla Robertsson 08-788 76 32
OFR/S Pia Almström 073-361 36 69
OFR/O Arne Nilsson 08-788 75 00

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-01-21, din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämplig som kandidat.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga