FM Global · Publicerad Igår 00:00

Trivs du i en administrativ tjänst i en internationell miljö? Vill du jobba med försäkringar där du varje dag får använda din engelska? Då kan detta vara tjänsten för dig!
FM Global är ett väletablerat och internationellt försäkringsbolag med kontor i Stockholm. Vi sitter i fina lokaler vid Stureplan och är ca 35 anställda i Norden.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som administratör (Claims Technical Assistant) arbetar du tillsammans med 2 Skadereglerare på kontoret i Stockholm. Du ingår också i en internationell grupp om 6 kollegor som arbetar med samma arbetsuppgifter och som sitter runt om i Europa. Du kommer jobba med kvalificerad administration av skadeärende, registrera skada, följa upp ärenden, sammanställa försäkringspolicys, ha hand om utbetalningar av konsultfakturor och hantera rapportering och övrig administration.

Vem är du

Du har minst 3 års erfarenhet av komplex och varierad administration. Du har mycket goda kunskaper från affärssystem och i Officepaketet då tjänsten innebär mycket systemadministration. Har du erfarenhet från försäkringsbranschen är det meriterande. Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Du är helt trygg i svenska och engelska i tal och skrift. Har du ytterligare ett språk t ex ryska eller tyska är det meriterande.
Vi söker dig som trivs allra bäst i en administrativ roll. Du har ett metodiskt arbetssätt och kvalitetstänk och är lättlärd. För att trivas i rollen har du en god problemlösningsförmåga och använder gärna engelskan. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och är prestigelös samtidigt som du är trygg i din yrkesroll och kan sätta tydliga gränser.

Om FM Global

Under närmare tvåhundra år har FM Globals kunder förlitat sig på vår unika sakkunskap när det gäller att skapa omfattande egendomsförsäkringar för företag och skickligt utformade riskhanteringslösningar. Detta förtroende för vår kompetens bygger på att vi har visat vår förmåga att tillhandahålla försäkringar och förebyggande tjänster mot skada världen över. Vårt huvudkontor finns på Rhode Island, USA och vi har mer än 50 kontor över hela världen och över 5 000 anställda.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor med t ex friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga