FMV · Publicerad 21 dec

Har du ett par års erfarenhet av arbete inom statlig eller kommunal förvaltning? Är du intresserad av analyser och beredningar, då hoppas vi att du vill komma och arbeta hos oss.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Ditt arbete som Handläggare hos oss

Vi söker en person som kan stödja avdelningsledningen med stort som smått. Som handläggare stöttar du verksamheten genom att ta dig an uppgifter av myndighetskaraktär som kommer till avdelningen, analyserar uppgiften, inhämtar information och sammanställer och redogör för svar och lösningar. Du stöttar i första hand avdelningschefen och stabschefens verksamhet men även avdelningen i övrigt.

Uppgifter är t ex:
  • Hantera avdelningens ERM (Enterprise Risk Management)
  • Bistå säkerhetsskyddkoordinator med säkerhetsrelaterade uppgifter
  • Stödja i arbetsmiljöinventeringar och arbetsmiljörelaterade frågor
  • Administrera och koordinera avdelningsinterna utbildningar och andra aktiviteter
  • Berednings- och utredningskapacitet av inkomna ärenden
  • Informationsspridning inom avdelningen
Våra förväntningar på dig

Du har minst två års arbetslivserfarenhet, gärna från statlig eller kommunal förvaltning. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och behärskar även engelska i tal och skrift.

Du har en eftergymnasial utbildning, inriktat på statskunskap, statistik, analys eller likvärdigt. Du ska kunna arbeta obehindrat i Word, Excel, Outlook och SharePoint. Meriterande är om du har utbildning i SharePoint på administratörsnivå.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter att du tar ansvar för din uppgift, själv strukturerar och driver ditt arbete vidare. Vi förväntar oss att du är kreativ och lägger stor vikt vid att prestera ett kvalitativt resultat. Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Stockholm. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Anna-Karin Persson (SACO), Leif Jansson (OFR/S), Lars Unnerfelt (OFR/O) och Göran Stolpe (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Josefin Edsholt på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-01-19.


Varmt välkommen med din ansökan!


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga