FMV · Publicerad 5 okt

FMV söker en systemingenjör med en stabil grund i tekniken. Har du gedigen erfarenhet som systemingenjör då är detta en spännande tjänst för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Enheten Radar & Telekrig inom AL Led ansvarar för utveckling, anskaffning och underhåll av bland annat radar och telekrigssystem för Försvarsmaktens behov. Systemen används för telekrig mot alla arenor och duellsituationer, alla syftande till territoriell integritet och underrättelser.
Specifikt behöver Telekrig mot Radarområdet förstärkas, samt generellt kompetens på underhållsidan inom Telekrigsområdet.

Arbetet som systemingenjör

Ditt arbete som systemingenjör inom enheten Radar och Telekrig innebär att stödja leverans av system och produkter till rätt kvalitet inom de tids- och kostnadsramar som är definierade av Försvarsmakten. Du kommer att arbeta i flera projekt som syftar till att utveckla, stötta driftfasen samt avveckla Försvarsmaktens förmågor inom telekrigsområdet. Inom området finns även uppdrag inom forsknings- och teknikutveckling.

Du ansvarar även för underhållsområdet inom Telekrigsdomänen. Detta kommer att ske inom projektets alla delar, från kravanalys och upphandling till att följa upp utveckling och leveranser hos leverantörer och slutligen överlämning till Försvarsmakten. Arbetet utförs även i alla delar av systemets livscykel. Från definition av krav till anskaffning, driftsättning, förvaltning och slutligen avveckling.

Våra förväntningar på dig

Du har en civil- eller ingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Exempel inom vågrörelselära, radarteknik etc.
Tjänsten kräver att du har gedigen erfarenhet från telekrigsområdet och/eller försvarsmaktens telekrigssystem, i huvudsak mot radar men även generellt. Du har erfarenhet av projektarbete och ILS-arbete.

Du är driven, självgående och tar ansvar för din uppgift samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra på ett lyhört och prestigelöst sätt. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsplatsen är Stockholm/Gärdet. Resor både inom och utom Sverige förekommer.

Befattningen är inplacerad i säkerhetsskyddsklass. Godkänd registerkontroll är en förutsättning för anställning. Provanställning kommer att tillämpas.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är SACO Kari Lehto, OFR-S Micael Festin, OF Anders Palm, SEKO Göran Stolpe. Alla nås på telefon 08-782 40 00

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lena Wassén, 072-514 29 36 alt. lena.wassen@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Försvarets Materielverk FMV

Inga fler liknande jobb tillgängliga