FTI AB · Publicerad 16 nov

Vill du jobba som innesäljare med informativ försäljning där du på riktigt kan göra skillnad i samhället? Sök idag!

Trivs du av att vara del av ett större sammanhang? Drivs du av att skapa långsiktiga förändringar? Har du ett intresse för försäljning och vill göra skillnad? FTI (Förpacknings & Tidnings Insamlingen) söker nu en innesäljare som kommer att jobba med informativ försäljning av tjänster till producenter som har ansvar att samla in och återvinna förpackningar. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

FTI har som uppdrag samla in och återvinna förpackningar. Som innesäljare informerar du producenter om det producent- och miljöansvar de har, även efter konsumenternas slutanvändning, och säljer in FTI:s tjänst. Som innesäljare på FTI har du en central roll att få fler producenter inom ex. detaljhandeln, livsmedel, sport och fritid osv. att ta detta ansvar för att tillsammans skapa ett bättre samhälle.

Här får du verka i en spännande roll där du får jobba med prospektering av företag och nya producenter som du upplyser om ett producentansvar, vilket är en svensk miljölagstiftning och ger företag som släpper ut förpackningar och tidningar på den svenska marknaden ett ansvar för att dessa samlas in och återvinns. Här är fokus på att informera vad det innebär, vilken positiv påverkan det får på miljön, vad FTI kan erbjuda och fördelen med FTI:s tjänser.

Att vara anställd som innesäljare på FTI innebär att du får en arbetsplats med ett prestigelöst klimat där olika avdelningar stöttar varandra och har ett nära samarbete. Du får även ta del av ett generöst förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, massage, Rikskortet, sjukförsäkring mm. FTI sitter i nya fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare på FTI kommer du att :
  • prospektera nya företag och producenter som säljer sina produkter i Sverige
  • boka och genomföra egna nykundsbesök med företag som ska ansluta sig
  • informativt sälja in och förklara fördelarna med ett producentansvaret och FTI:S tjänster
  • göra branschanalyser och söka samarbeten med branschorganisationer
  • spåra svenska tillverkare och produkter som är importerade
  • ansvara för att skapa och anpassa PowerPoints för hela avdelningen
  • vara behjälplig på marknadsavdelningens kundträffar
  • rapportera till marknadschefen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett föräldrarvikariat på 1 år med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är tänkt att starta 1 februari 2019. På FTI tillämpas 38 h arbetsveckor på vintern och 35 h arbetsveckor under sommarmånaderna. Arbetstider är 08.15 - 17.00 (med variation under sommarmånaderna). Du kommer att sitta i trevliga lokaler i Solna Business Park med goda kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i rollen som innesäljare på FTI ser vi gärna att du tidigare jobbat med uppsökande försäljning, säljande kundtjänst eller liknande. Vi ser gärna att du har en ekonomisk förståelse antingen från studier eller tidigare erfarenhet. Du drivs av att se långsiktiga resultat och har ett positivt mindset som gör att du inte ger upp vid bearbetning av nya kunder.

Som person kan du jobba självständigt och kan finna ro i en föränderlig miljö. För att driva på arbetet framåt känner du dig bekväm att ta egna initiativ och bygga relationer. Du är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att ha mycket kontakt med kunder. Du har god systemvana och är bekväm att jobba med Excel och Officepaketet, har du tidigare vana av CRM system är det meriterande. Har du tidigare jobbat inom livsmedel, elektronik eller liknande där du haft fokus på just förpackningar är det ett stort plus.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga