Fabege · Publicerad Igår 11:33

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor och är en av de större fastighetsägarna i Stockholm. Vi söker nu en administrativ och serviceinriktad Affärsutvecklingsassistent till vår avdelning Affärsutveckling.

Din roll

Som Affärsutvecklingsassistent blir du en viktig del inom Affärsutveckling. Rollen är bred och omfattar många olika arbetsuppgifter, där du arbetar över avdelningsgränserna och samarbetar med Uthyrning, Fastighetsutveckling samt Juridik & Transaktion. Du bidrar med administrativ support, samordning och är koordinerande i många olika frågor som rör avdelningen. I ditt arbete ingår bl.a.:

  • System- och dokumenthantering
  • Fakturahantering och kontering i Palette
  • Mötessammankallande och protokollföring
  • Framtagande av presentationer och underlag inför möten
  • Researcharbete inför större kundpitchar
  • Enklare omvärldsanalyser, marknadsinformation och statistiksammanställning
  • Rese- och lunchbokningar, planering av interna och externa event samt andra aktiviteter
Du välkomnas till vårt huvudkontor i Arenastaden och rapporterar till Chef Affärsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande och tidigare erfarenhet av att arbeta med service och administration. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har god datorvana och är en van användare av Excel, Power Point och Word.

Som person är du positiv, framåt och serviceinriktad och trivs i en administrativ roll med parallella arbetsuppgifter. Du har en hög strukturell förmåga, är kvalitetsmedveten och värdesätter en professionell kommunikation med såväl kollegor som externa leverantörer. Prestigelöshet, flexibilitet och relationsskapande är andra egenskaper som vi tror karaktäriserar dig.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 26 februari 2019. Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta Hanna Westergren 08-555 148 11 eller Joakim Hänel 08-555 148 33 på HR-avdelningen.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt
Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Läs mer på fabege.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga