Fasab6f · Publicerad 20 mars

Är du en kommunikativ person med erfarenhet av personalledning?
Har du en djup och bred kompetens inom redovisning och lönehantering?
Trivs du med att jobba med förändringsarbete?

Då kan du vara den redovisningschef som FASAB söker!

Beskrivning av tjänsten

Rollen är direkt underställd VD med ett nära samarbete med bolagets ekonomichef. Som enhetschef ingår man också i FASAB ledningsgrupp. Du har personalansvar för en grupp på tretton personer inom redovisning och lön. Du har tät kontakt med kundernas ekonomichefer, redovisningsansvariga och kassörer samt kontakt med revisorer, bank, skatteverket och andra myndigheter.

Rollen kommer till stor del att vara rörelsedrivande med stort fokus på utformning av arbetssätten, processer, och kvalitetssäkring av tjänsteleveransen. Det finns stora möjligheter till att påverka och att driva utvecklingen av tjänstekatalogerna för ekonomi och lön.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla processer och rutiner och dokumentationen kring dessa
  • Rådgivande roll kring redovisning och skattefrågor
  • Personalledning och coachning
  • Operativt arbete vid rapportering, månads- och årsbokslut
  • Övergripande planering och ledning av ekonomi- och löneverksamhetens års- och månadscykler
  • Årsredovisningar och deklarationer
Tjänsten är på heltid och innehåller 33 semesterdagar. Företaget har bland annat flextid, träningsbidrag och gym i huset.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning med ekonomisk inriktning och/eller högskola/universitet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning, personalledning och erfarenhet från löneområdet. En passande bakgrund kan vara några år på redovisningsbyrå alternativt redovisningschef inom en mindre verksamhet.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet. Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemet Visma Control.

Du är en kommunikativ, positiv och pedagogisk person och trivs i en personalledande roll där du har flera externa och interna kontakter. Du är engagerad, positiv och prestigelös och tycker om att jobba med förbättringar och utveckling.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar FASAB AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FASAB är ett Shared Service Center med kontor på Hagagatan nära Odenplan i centrala Stockholm. Vi är 32 anställda som utför administrativa tjänster inom ekonomi, lön, HR, IT och medlemsredovisning. På ekonomi- och löneenheten arbetar totalt 13 personer och våra största kunder är fackliga organisationer och arbetslöshetskassor.

Länk till hemsidan: http://www.fasab6f.se/

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga