Fastighetsägarna Service Stockholm AB · Publicerad 6 okt

Fastighetsägarna Service är ledande leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi tillhandahåller några av landets skickligaste fastighetsjurister, hyresförhandlare, ekonomer, förvaltare, driftsingenjörer och fastighetsskötare till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Stockholmsregionen. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Läs mer på www.fastighetsagarna.se/service

Fastighetsägarna Service har ca 140 medarbetare och omsätter i dagsläget ca 225 miljoner kronor per år.

Kom och väx med oss! Vi söker nu:

Ekonomisk förvaltare

Är du en ekonom som kombinerar intresset för siffror med sociala relationer och dessutom är nyfiken på fastigheter? Vi kan erbjuda ett självständigt arbete med intressanta kunder, ett gott arbetsklimat med kompetenta kollegor och en utvecklande vardag.

Som ekonomisk förvaltare hos oss ansvarar du för ekonomisk förvaltning av privata fastighetsägares och/eller bostadsrättsföreningars ekonomi. Det består i huvudsak av budget, löpande redovisning och bokslut. Allt arbete utgår från gällande lagstiftning, god redovisningssed samt gällande interna rutiner och processer samt specificeras i respektive kundavtal. Den mesta kommunikationen med kund och revisorer sker via vår kundportal, men också vid möten - såväl med befintliga kunder som med potentiella. Du är tillgänglig för frågor under kontorstid och deltagande på kvällsmöten (tex styrelsemöten och årsstämma) förekommer.

Du ingår i ett affärsområde med ca trettio medarbetare; ekonomiska förvaltare, avgifts- och hyreshandläggare samt ekonomiassistenter inom ekonomisupport.

Egenskaper
Du besitter en god social kompetens och förmåga att vårda kundrelationer. För att lyckas i rollen är du självgående, noggrann och analytisk. Är du nyfiken på sälj och har en fallenhet för att bygga företroendefulla och affärsmässiga relationer är det ett stort plus.

Kvalifikationer
Vi tror att du är civilekonom eller fastighetsekonom från högskola alternativt gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Det är inte ett krav att du arbetat i rollen som ekonomisk förvaltare tidigare, men du har redovisningskunskaper och erfarenhet från bokslutsarbete - med fördel då från annan serviceverksamhet. Då mycket av vårt arbete sker digitalt är god data- och systemvana en förutsättning för att lyckas i rollen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna.

Kontakter
Intresserad? Vill du veta mer? Kontakta:
AO-chef Ekonomi birgitta.thunander@fastighetsagarna.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga