Fazer Food Services · Publicerad Idag 00:00

Är du i början på din karriär och beredd att ta nästa steg?
Tycker du om att arbeta nära, stötta och utmana verksamheten?
Är du affärsdriven, social och analytisk?
Då kan du vara den Business Controller som Fazer söker!

Beskrivning av tjänsten

På Fazer värdesätter man en trevlig stämning med högt i tak och ser arbetsmiljön som viktig. Kollegorna du kommer att arbeta med är prestigelösa och positiva. I den gruppen du ingår har man ett bra samarbete och man stöttar varandra i det dagliga arbetat och det är alltid nära till skratt.
Dina huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller är:
  • Budget- och prognosarbete
  • Analys, uppföljning och rapportering av affärsområdets utfall
  • Framtagande och analys av nyckeltal
  • Upprätta lönsamhets- och investeringskalkyler samt följa upp investeringar
  • Stötta driftschefer i analys och prognoser som underlag för beslutsfattande
  • Vara delaktig i utveckling av controlling processer, verktyg och kompetens
Du rapporterar till Head of Controlling och i gruppen är ni fyra personer.

Vem är du?

Du har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi söker dig som trivs i en dynamisk och föränderlig miljö som ger utrymme för egna initiativ. Du får i rollen som business controller ta ett stort eget ansvar, du vill bli utmanad och tycker också om att utmana. Vi söker dig som har intresse för affären och uppföljning och analys av verksamheten. Det krävs att du tydlig i din kommunikation och har skinn på näsan samtidigt som du har ett diplomatiskt förhållningssätt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fazer med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Häglund, tel nr 0708-53 68 02. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och personliga brev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici