Feelgod Företagshälsa · Publicerad 26 juni 2019

Är du Business Controller med 2-4 års erfarenhet, intresserad av hälsa och vill arbeta i centrala Stockholm? Feelgood, Sveriges ledande hälsoföretag, är under fortsatt tillväxt och erbjuder nu möjligheten till en ny utmaning som Business Controller.

Urval och intervjuer pågår löpande, varmt välkommen snarast möjligt med din ansökan.

Om tjänsten

Som Business Controller arbetar du inom Feelgoods största affärsområde med ca 260 miljoner i omsättning. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i hela affären, driver ditt arbete självständigt och arbetar nära Regionchefen. Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är:
  • budget- och prognos
  • kontinuerlig uppföljning samt analys av nyckeltal
  • månatlig rapportering
  • medverka i både offerter och offentliga upphandlingar
  • fungera som stöd inom ekonomiska frågor till organisationen
Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på universitet, högskola eller motsvarande.

Du bör ha ca 2-4 års praktisk erfarenhet som Business Controller och du kan självständigt driva ditt arbete. Meriterande är att du har erfarenhet från branschen företagshälsovård eller från ett konsultföretag.

Vidare är du en van användare av Officepaketet, i synnerhet Excel, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda Qlikview eller motsvarande analysverktyg.

Som person söker vi dig som är analytisk, har en förmåga att se helheten samt är proaktiv och kan driva ditt eget arbete självständigt. Då tjänsten innehåller mycket interna kontakter, där du stöttar chefer och kollegor gällande frågor av ekonomisk art, är det viktig att du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad.

Om verksamheten

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag. Vi finns över hela Sverige med ca 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 orter över hela landet, varav ca 60 är egna anläggningar. Koncernen Feelgoods verksamhet innehåller både företagshälsa, träning och sjukgymnastik. Företaget grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm, lista över små bolag.

Vi erbjuder ett brett spektrum av hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt motto är att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa för företag och ökad livskvalitet för privatpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 aug 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga