Finance Recruitment · Publicerad 19 nov 2019

Bolagsansvarig Redovisningsekonom till SoftwareONE i Stockholm

Vill du arbeta med ekonomi i en global koncern där entreprenörsandan fortfarande genomsyrar kulturen? Har du erfarenhet av löpande redovisning och vill fortsätta utvecklas i din roll?

Då kan du vara den Redovisningsekonom som SoftwareONE nu söker till sin ekonomiavdelning.

Om tjänsten:
SoftwareONE är en global leverantör av mjukvaru- och molntekniklösningar som nyligen noterats på börsen i Schweiz och som står inför en fortsatt tillväxtresa.

Som redovisningsekonom på SoftwareONE kommer du att arbeta med den löpande redovisningen för koncernens nordiska bolag. Du kommer dagligen att ha kontakt med shared service centers i såväl Indien och Tyskland och arbeta för att utveckla rutiner och processer för ett så smidigt samarbete som möjligt. Du ingår i en grupp om två redovisningsekonomer och ekonomichef. Tjänsten är placerad på SoftwareONE:s kontor i Kista.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Löpande redovisning för de nordiska bolagen
· Avstämningar och bokslutsarbete
· Globalt systemansvar för fakturahanteringssystem
· Likviditetsprognoser
· Effektiviseringsarbete

Du erbjuds:
På SoftwareONE råder en entreprenörskänsla där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Du blir del av en stor global koncern i en spännande bransch. Då bolaget vuxit genom förvärv och nyligen förvärvat en större verksamhet kommer ekonomifunktionen att genomgå spännande förändringar framåt och du ges goda möjligheter till utveckling i din roll som redovisningsekonom.

Profil:
· Högskole- eller eftergymnasial ekonomiutbildning
· Relevant erfarenhet inom redovisning
· Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
· Kunskaper i Navision och MediusFlow ses som meriterande

Som person är du strukturerad och nyfiken med vilja att utvecklas. Du engagerar dig i ditt arbete och tar gärna egna initiativ för att komma framåt. Att arbeta för teamets bästa ser du som en självklarhet och du har inga problem att driva ditt eget arbete självständigt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och information:
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar SoftwareONE med Finance Recruitment. Ansök via Finance Recruitments hemsida. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Hydén Ohm 0735862402.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga