Finance Recruitment · Publicerad 5 maj 2020

Drivs du av att förbättra och effektivisera processer och trivs du att arbeta i ett företag i förändring?
Vi söker för ALD Automotives räkning en engagerad och systemintresserad financial controller. I rollen kommer du bl.a. att ansvara för ALDs dotterbolag NF Fleet, med fokus på att säkerställa och effektivisera redovisning- och rapporteringsprocesser, samt se till att det är hög säkerhet och kvalité i internkontrollen. Detta är en roll för dig som gillar att ta mycket eget ansvar samt trivs med att driva igenom löpande förbättringsprojekt. Du har ett nära samarbete med ALDs financial controller och du rapporterar till redovisningschefen. Rollen är placerad vid huvudkontoret i Täby.

Arbetsuppgifter:
 • Samordna och driva bokslutsarbetet
 • Månad- och kvartalsrapportering
 • Avvikelseanalys mot budget och kostnadskontroll
 • Moms-/skatt och inkomstdeklarationer
 • Löpande utvecklingsarbete av rutiner och processer
 • Treasury management inklusive rapportering och finansiering från moderbolaget
Kravprofil:
 • Akademisk utbildning inom redovisning eller ekonomi
 • Minst 5 års relevant erfarenhet från redovisning, financial control eller revision
 • Erfarenhet av arbete i internationell koncernmiljö eller transaktionsintensiv verksamhet är meriterande
 • Du har god datamognad samt ett intresse för system och digitaliseringsfrågor
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som i skrift
 • Avancerade kunskaper i Excel
För att lyckas i rollen så har du ett intresse för redovisning- och systemrelaterade frågor samtidigt som du är lösningsorienterad och leveranssäker i ditt arbetssätt. Du är trygg som person, tar stort eget ansvar och trivs med att jobba i en föränderlig miljö. Våra värdeord laganda, engagemang, ansvar och innovation guidar oss i vårt dagliga arbete. Denna roll avser heltid och start är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på jacob.gajland@financerecruitment.se vid eventuella frågor.

Sökord: financial controller, accounting, redovisning, redovisningsansvarig, ekonomi, controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med nära 1,6 miljoner bilar och 6 300 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett helägt dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga