Finance Recruitment · Publicerad 19 okt

Just nu söker vi för kunds räkning en Interim Redovisningsspecialist med start i oktober. Vår kund arbetar i en expansiv och rörlig miljö och du kommer i rollen som Interim Redovisningsspecialist ha många internationella kontaktytor. Vår kund sitter strax norr om Stockholm. Detta uppdrag skall tillsättas omgående med en tilltänkt start i början av oktober. Uppdraget kommer sträcka sig i 4-6 månader.

I rollen som Interim Redovisningsspecialist kommer du rapportera till bolagets CFO som sitter lokalt i Stockholm. Ekonomifunktionen består av ytterligare en Redovisningsansvarig som sköter allt löpande. Huvudfokus i rollen Interim Redovisningsspecialist kommer vara det kvalificerade redovisningsarbetet inklusive koncernredovisning av två legala enheter.

För att lyckas i uppdraget som Interim Redovisningsspecialist ser vi gärna att du har följande erfarenhet:
  • Minst 5-7 års erfarenhet i liknande position
  • Mycket goda kunskaper inom IFRS
  • Erfarenhet av koncernredovisning
  • Helt bokslutssjälvständig
  • Mycket meriterande om du har erfarenhet av Ocra samt Pyramid
Detta är ett konsultuppdrag med start i oktober och som kommer sträcka sig i 4-6 månader. Intervjuer och kandidatpresentationer kommer ske löpande. Har du fler frågor gällande uppdraget så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Carl-Christian Haglund. Skicka in din ansökan och märk ansökning med referensnummer 340.

Sökord: IFRS, Redovisningschef, Ekonomikonsult, Ocra, Koncernredovisning, Årsredovisning, Redovisningskonsult, Redovisningsspecialist
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se
+ Läs mer om företaget