Finance Recruitment · Publicerad 25 feb 2020

Gillar du att arbeta med ständiga förbättringar, har du goda kunskaper i fastighetsredovisning och vill utvecklas?

NCC söker nu en driven och engagerad redovisningsekonom till affärsområdet Property Development inom NBS GA (NCC Business Services General Accounting). NBS GA ingår i ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen och består idag av omkring 25 personer som arbetar mot verksamhetens kunder.

I din roll som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att arbeta mot affärsområdet Property Development där du förväntas sköta rapportering efter utsatt tidsram och med god kvalitet. Affärsområdet Property Development omfattar ett flertal bolag inom Sverige, Norge, Danmark och Finland och väntas växa framöver.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Operativt arbete med fastighetsredovisning - förvärv/försäljning av bolag, momsregler för fastighetsredovisning
  • Rapportering av månads- och kvartalsbokslut
  • Konsolidering
  • Årsbokslut/årsredovisning för legala enheter
  • Ansvara för att interna och externa riktlinjer, lagar och bestämmelser efterlevs
  • Övrigt ekonomiskt analys- och/eller utredningsarbete
  • Deltagande i utvecklings- och effektiviseringsarbete
  • Affärsområdet Property Development ingår i ett större team om totalt 11 personer. Du rapporterar till Gruppchef.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har goda kunskaper i fastighetsredovisning och erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete, meriterande koncernredovisning och konsolidering.

Som person är du van att driva och strukturera ditt arbete självständigt men motiveras även av att uppnå resultat som grupp. Du är trygg i dig själv och med din kompetens och trivs i en miljö där vi jobbar med ständiga förbättringar. Vi värdesätter att du är lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och högt kundfokus samt mycket goda systemkunskaper. Du har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds:
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att NCC har många nöjda och stolta medarbetare. Hos NCC är det du som påverkar din utveckling!

Information och ansökan:
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult på jacob.gajland@financerecruitment.se.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom accounting, redovisningsansvarig, fastighetsekonom, fastighetsredovisning, ekonomi, Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden och är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda
NBS (NCC Business Services) är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen. NBS har ca 110 medarbetare som arbetar i processorienterade team.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga