Finance Recruitment · Publicerad 22 juni 2020

Redovisningschef till anrik koncern i Bromma

Vi söker för vår kunds räkning en förändringsdriven och tekniskt kunnig ekonom till rollen som redovisningschef till en privatägd koncern i Bromma.

I rollen som redovisningschef kommer du framför allt att ansvara för att upprätthålla en god kvalité i koncernens redovisning och utveckla dess processer och system för att förbättra effektivitet och kvalité i rapporteringen. Vidare kommer du att arbeta brett inom organisationen med många kontaktytor i syfte att driva förändring inom ekonomienheten med goda möjligheter att få påverka ditt egen roll. Rollen är placerad i bolagets trivsamma lokaler belägna i Bromma och du kommer bli en del av ekonomifunktionen som består av sju medarbetare. Tjänsten innefattar personalledning och du rapporterar till CFO.

I jobbet ingår till exempel att
  • leda och ansvara för koncernens redovisningsarbete
  • upprättande av bokslut och årsredovisning
  • ansvara för koncernens skattefrågor och kontakt med revisorer
  • driva förändringsarbete kopplat till funktionens rutiner och processer
  • ansvara för likviditetsplaneringen
Din profil

Den här tjänsten passar dig som trivs i en miljö med snabba beslutsvägar och ett framåtlutat arbetssätt. Du har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning i grunden och därefter minst 5 års relevant arbetserfarenhet som revisor eller från en linjeorganisation där du arbetat med kvalificerad redovisning och gärna koncernredovisning. Som person har du inte något emot att kavla upp ärmarna och grotta ner dig i detaljer, men du har även förmågan att se helheten och kan ta en nyckelroll i det strategiska arbetet. På företaget är det högt till tak och en stark team-kultur och för att vara framgångsrik i tjänsten så trivs du när du fått arbeta i nära samarbete med andra människor.

Vi ser det som meriterande om du
  • har erfarenhet från att arbeta med en verksamhet med lager
  • kan upprätta koncernbokslut självständigt
Låter detta som en intressant roll för dig, tveka då inte att höra av dig!

För mer information om rollen och bolaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på telefonnummer: 076 006 5015 eller via e-post: jacob.gajland@financerecruitment.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten via annonsen på financerecruitment.se. Sista ansökningsdag är 2020-07-10.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Finance Recruitment har tillsammans över 20 års erfarenhet av rekrytering från Stockholm och London. Genom att engagera oss i våra kunders behov och våra kandidaters önskemål matchar vi kravprofil med rätt kompetens. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till slut och du som kund kan känna dig trygg i att du har en kontaktperson genom hela processen så att ingen relevant information går förlorad. Vi tillhandahåller konsultuppdrag och rekryteringstjänster, vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer. www.financerecruitment.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga