Finance Recruitment · Publicerad 29 jan 2021

Finance Recruitment söker en säljare som kan ta oss till nästa nivå.

Det råder turbulenta tider i världen. Många har blivit drabbade av Pandemin och företagens verksamheter har påverkats. Men vi ser ändå positivt på framtiden och därför letar vi nu efter nya kollegor. Har du erfarenhet av försäljning är du rätt person att söka.

Du kommer att bli en viktig del av företaget. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan. Vi arbetar aktivt för ett bra arbetsklimat som vi följer upp via Great Place To Work konceptet.

Du kommer arbeta nära alla rekryteringskonsulter och VD. En typisk dag på Finance Recruitment kommer du att arbeta med prospektering, kundmöten och försäljning. Du kommer vara delaktig i flera processer samtidigt vilket ställer krav på att du har en entreprenöriell anda samt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste också kunna prata med CFO, CEO och HR-chefer då dessa är beslutsfattarna i våra processer.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som säljare. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter, du kommer att ha goda förutsättningar att påverka din egen framgång. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser fram emot att göra plats för en till.

Bakgrund och personlighet
  • Högskole-/universitetsutbildning med några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter, är bra på att bygga långsiktiga relationer och har integritet
  • Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, ihärdig och orädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder är internationella hanterar du engelska väl både i tal och skrift
Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). 2019 blev vi både Årets Superföretag och DI Gasell och blev certifierade som Great Place To Work. Hösten 2020 tillsatt vi vår 1000 kandidat och blev återigen Di Gasell.

Låter det som en utmaning för dig? Välkommen med din ansökan på vår hemsida, www.financerecruitment.se .
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
  • Ekonomi och redovisning
  • Chefer och specialister
  • Bank, finans och försäkring
  • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga