Folktandvården Stockholm · Publicerad Idag 00:00

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Folktandvården Stockholms fortsatta framgång! För att lyckas i rollen är du en driven lagspelare och har en god erfarenhet av arbetsrättsfrågor samt ett stort intresse för Employer Branding. Då detta är ett vikariat kommer du vara anställd av Folktandvården Stockholm under ett år.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som HR konsult hos Folktandvården Stockholm kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med alla förekommande personalfrågor. Du kommer att ge stöd och rådgivning till cheferna, inom ditt geografiska område, i frågor gällande arbetsrätt, rehabilitering, rekrytering och arbetsmiljö. Rollen som HR konsult ansvarar även för att utveckla och driva Folktandvårdens Employer Branding arbete utifrån företagets värdegrund.

Du kommer att arbeta tillsammans med HR avdelningens nio medarbetare på Folktandvårdens trevliga huvudkontor på Södermalm.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen har du 3-5 års erfarenhet av brett kvalificerat HR arbete och goda kunskaper inom arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt och rekrytering. Vi ser även att du har ett intresse för Employer Branding. Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller motsvarande och det är mycket meriterande om du tidigare jobbat utifrån Allmänna Bestämmelser (AB). Det är positivt om du är certifierad i Hogan Assessment System (HAS).

Som person har du god samarbetsförmåga och är prestigelös samt har ett konsultativt arbetssätt. Du har i tidigare roller visat prov på en förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med chefer och kollegor. Du driver och slutför projekt självständigt samtidigt som du skapar goda relationer med såväl kollegor som chefer.

Då HR avdelningen ofta arbetar i grupp för att driva och utveckla HR frågor är det viktigt att du är en utpräglad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I över 75 år har Folktandvården hjälpt svenska folket att få en bättre munhälsa. Organisationen är nära 2 000 medarbetare och deras tandläkare, specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har mycket kunskap och stort engagemang. Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,3 miljoner. De behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Folktandvårdens 80 kliniker finns på drygt 60 geografiska platser i länet. Från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Klinikerna är verksamma inom områdena allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Folktandvården är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga