Foodora · Publicerad 4 okt 2021

Letar du efter det perfekta deltidsjobbet där du kan utveckla dig själv inom kundservice? Brinner du dessutom för att ge exceptionell service, gott bemötande och att göra det lilla extra för kunden via chatt och mail? Foodora är ett snabbväxande bolag som just nu söker fler Customer Service Agenter till deras kundserviceavdelning. Missa inte denna möjlighet och välkommen in med din ansökan redan idag!

Tjänsten omfattar en deltidsanställning på 50% med öppettiderna 07:00-23:30 varje dag, året runt. Det betyder att du behöver vara öppen för att arbeta flexibla tider, både morgnar, kvällar, helger och röda dagar.

Foodoras Customer Success består av tre avdelningar, Partner Service, Rider Service och Customer Service. Som Customer Service agent hanterar du ärenden via mail och chatt gentemot foodoras privatpersoner. Rapportering sker direkt till din Team Manager och din anställning börjar med en utbildning för att lära dig grunderna.

Arbetsuppgifter
  • Hantera frågor och ärenden via chatt och mail
  • Bidra till att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen för Foodoras kunder
  • Arbeta i våra olika system för chatt, mail och rapportering
Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen är service en självklarhet för dig. Vi söker dig som är kundorienterad, strukturerad och affärsmässig. Du har hög arbetsmoral, är positiv och flexibel i förändringar och har inga problem med att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter.

Du har en god förmåga att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt och är van att använda mail, chatt och telefon som arbetsredskap.

Krav för denna tjänst är:
  • Minst gymnasieexamen
  • Du har lätt för att hantera olika system (Foodora arbetar parallellt med olika system)
  • Kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både i skrift och tal. (Andra språk är meriterande)
  • Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av kundservice
  • Kunna arbeta minst 50%
Foodora AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på amir@kraftsam.se . Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga