Fortum Värme · Publicerad 16 feb

Är du redo för en bred roll med stort ansvarsområde? Trivs du dessutom i ledande roller där såväl teknik som människa är i fokus? Då har vi jobbet för dig! Vi söker till Stockholm Exergi en Entreprenadansvarig till enheten "Produktion och Distribution/Nät Entreprenad" i Stockholm. I denna roll kommer du att arbeta med Stockholm Exergis rörnät för fjärrvärme och kyla i Storstockholm. Tillsammans med deras kunder och partners får du vara med och skapa de mest resurseffektiva och hållbara energilösningarna för samhällen och städer.

Sök detta spännande och varierande arbeta redan idag! Referensnummer på Stockholm Exergis/Fortums jobbsite är 7689 .

Din roll och dina arbetsuppgifter

Som Entreprenadansvarig får du en bred roll med ansvar för alla om- och tillbyggnader inom ditt entreprenadområde - alltid med fokus på arbetsmiljö, kvalitet, tid, teknik, budget och resursplanering. Du kommer även arbeta med kontinuerlig utveckling av vår verksamhet, och till denna tjänst vill vi gärna säkra projektörskunskap till gruppen som en del i det arbetet.

Arbetet innebär ett nära samarbete med många olika parter. Internt kan det röra sig om entreprenadchef, anläggningschef, inköp, marknad med mera medan det externt är underentreprenörer, konsulter, samarbetspartners, fastighetsägare och andra berörda parter.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i din roll behöver du relevant akademisk utbildningen alternativt ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, exempelvis som projektledare, byggledare eller projektör inom bygg/fastighet/infrastruktur eller motsvarande. Du bör således ha erfarenhet av områden så som projektledning, logistik, projektbudget, inköp, entreprenadjuridik, projektering och liknande. Utöver detta ser vi gärna att du är intresserad av förbättringsarbete och arbetsmiljöfrågor. Givetvis bra om du även är allmänt tekniskt intresserad, förstår och ser konsekvenser av avtal och har en väl utvecklad förståelse för ekonomi.

I rollen som entreprenadansvarig behöver du ha utpräglat resultatfokus. Rollen innebär kontakter och samarbeten över ett flertal olika funktioner vilket gör att du behöver vara kontaktskapande och kommunikativ. Eftersom detta är en ledande roll behöver du även ha en förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare och partners. Vidare besitter du stark initiativkraft och du arbetar på ett strukturerat sätt.

Stockholm Exergi erbjuder dig!

Då flera utmaningar väntar för fjärrvärmeverksamheten i Stockholm och omfattande investeringsprogram planeras, får du ett spännande och händelserikt arbete. Dessutom erbjuds du en unik möjlighet att använda och utveckla dina ledaregenskaper i en dynamisk och utvecklande miljö - på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen.

Fackliga representanter är Ledarna, Hamid Koochakay; Unionen, Louise Leandertz; SEKO, Jan Persson och Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund. Samtliga nås via Stockholm Exergis växel på 08-671 70 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia