Fortum · Publicerad 22 sept

Din roll
Lockar intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik och drift? Bra. Nu söker vi nämligen drifttekniker till Produktion och Distribution (PoD) Söder. Du kommer vara placerad vid Högdalenverket samt Hammarbyverket i södra Stockholm. Här får du, tillsammans med din grupp, ansvara för den kontinuerliga driften och ständigt arbeta för hög tillgänglighet och effektivitet på våra anläggningar. I arbetet, som innebär skiftgång, kommer du även ansvara för att kvalitets-, miljö- och säkerhetsmål uppnås.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medarbetare som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor.

Dina kvalifikationer
Du har en teknikerutbildning med inriktning mot drift samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tidigare arbete inom kraftvärme ses som meriterande. Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande och har en vilja att hela tiden förbättra och utveckla - både dig själv och verksamheten. Så, vänta inte. Ansök.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 22:a oktober. För mer information, vänligen kontakta Kristian Kroon, 072-5625109 eller kristian.kroon@fortum.com.

Fackliga företrädare:
Ledarna, Hamid Koochaky, 08-671 70 00
Unionen, Louise Leandertz, 08-671 70 00
SEKO, Jan Persson, 08-671 70 00
Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund, 08-671 70 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fortum Värme är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el. Företaget levererar värme och kyla till cirka 10 000 kunder och en stor del av de som bor och verkar i Stockholmsregionen. Tillsammans med kunderna har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010. Företaget ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Fortum Värme investerar 7 miljarder kronor i ny kraftvärmeproduktion i Stockholmsregionen 2010-2016. Senast 2030 ska fjärrvärmen i Stockholm produceras till 100 procent av förnybar och återvunnen energi.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga