Frösunda Omsorg · Publicerad 20 sept

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Nu söker vi en Junior Bid Manager till vårt team! Läs vidare om du är snabb, smart och villig att jobba riktigt hårt!

Vem är du?
Du är troligtvis nyutexaminerad civilekonom, jurist eller ingenjör med siktet inställt på att göra karriär. Det är viktigt att du kan arbeta under hög arbetsbelastning och har en affärsmässig inställning. Som Junior Bid Manager hos oss är den absolut viktigaste uppgiften arbeta med att säkerställa bolagets organiska tillväxtmål via anbud i kombination med utveckling och innovation. Som person ser du möjligheter, tycker om problemlösning och har en utmärkt förmåga att formulera dig i skrift.

Om rollen
Du blir en del av ett positivt, kompetent och hårt arbetande team som ansvarar för hela anbudsprocessen. Anbudsenheten ingår i avdelningen för Affärsutveckling som arbetar med Frösundas innovation och utveckling. Utmaningarna i rollen är rätt för dig som vill arbeta med affärsnära problemlösning och utveckling.

Du har en central roll med direkt påverkan i affären genom att skriva vinnande anbud. Vi vill att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i processen tjänste- och konceptutveckling. Allt detta sker i nära samarbete med Frösundas olika verksamheter. Frösundas kontor är beläget i Frösundavik, Solna.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Ansvarar du för att identifiera, driva och skriva anbud från uppstart till mål utifrån upprättad anbudsprocess.
  • Säkerställer du att varje text innehåller ”Vad”, ”Hur” och ”Hur säkerställer vi att”.
  • Analyserar du utvärderingsmodellen och utvärderingsfrågorna. Säkerställer att vi svarar på beställarens frågor och att vi erbjuder exakt det som beställaren efterfrågar.
  • Självständigt kravställande avseende information och underlag från andra stödfunktioner och linjeverksamhet.
  • Läser och analyserar du konkurrenternas anbud. Är delaktig i utvärderingen av anbud i enlighet med anbudsprocessen.
  • Tillsammans med projektgrupp föreslår strategi för anbudet till styrgrupp.
Vidare har du..
  • En Universitet-/högskoleexamen
  • En förmåga att tolka avtalstexter och skriva kärnfulla texter och har förståelse för komplexa affärsupplägg och drivs av en vilja att vinna varje anbud.
  • Ett analytiskt och strategiskt tänk.
  • Arbetskapacitet, flexibilitet, noggrannhet och är en grym lagspelare
Om frösunda

Frösunda har som en av Sveriges första privata omsorgsföretag lång erfarenhet. Vi har successivt utvecklat verksamheten och har idag 9 000 medarbetare över hela Sverige. Det gör oss till en av de ledande privata aktörerna i Sverige. Nu står hela samhället inför mycket stora utmaningar med en snabbt växande omsorg som ställer nya krav. Vi behöver utvecklingsinriktade och innovativa medarbetare som kan skapa nya sätt att arbeta. Läs mer på www.frosunda.se

Se även:

"Det viktiga för mig är att Annie får frihet och kan göra egna saker"

"I Frösunda ser man att olika människor har olika behov"

"Jag lär mig av er och ni lär er av mig"

"En film om Frösundas gruppboende i Lövstalöt!
"

Vill du veta mer eller ansöka om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se . Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt då tjänsten tillsätts omgående.

Sista ansökningsdag är 2016-10-05 Registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se Vi tar endast emot ansökningar via www.wise.se. I ditt personliga brev vill vi gärna att du beskriver ett projekt som du har projektlett.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Övrigt
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga