Fredells Byggvaruhus AB · Publicerad 25 okt

Till Fredells Byggvaruhus söker vi en löneansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, helst med start så snart som möjligt och 6 månader framåt. För rätt person finns det sedan goda möjligheter till anställning direkt hos Fredells efter konsultuppdraget.

Ditt uppdrag

Fredells har ett av sina byggvaruhus i Sickla och här sitter du i trevliga lokaler ovanför butiken. Du kommer bli en del av Fredells HR-avdelning bestående av tre personer och du rapporterar till HR chefen. Du kommer till ett litet sammansvetsat team som tycker om att hjälpas åt samt att ha roligt på jobbet.

Som löneansvarig ansvarar du själv för hela löneprocessen och du hanterar cirka 300 löner inom två olika kollektivavtalsområden. Som löneansvarig omvandlar du analys till handling och du arbetar i en affärsdriven hands-on miljö med högt tempo där ingen dag är den andra lik. Här har du även stor möjlighet att vara med och påverka din roll och dess framtida utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår även:
  • Lönerevision
  • Semesterårshantering
  • Pensionsrapportering
  • Årsavslut
  • Rapportering och framtagning av lönestatistik och redovisning
  • Kontakt med myndigheter
  • Kontakt med chefer och anställda
  • Personaladministration
Din bakgrund

I den här rollen kommer du att arbeta självständigt med lön och vi söker därför dig som har flera års erfarenhet från hela löneprocessen. Vi ser att du tidigare har arbetat i Agda PS och har en god förståelse för systemet. Fredells arbetar även i tidrapporteringssystemet SoftOne och har du tidigare erfarenhet från det så är det meriterande. Du trivs i roller där du kan planera ditt eget arbete och sätta upp processer och rutiner.

Som person är du social och du gillar att ha en synlig roll i organisationen, samt att du gillar att ha mycket kontakt med chefer och anställda. Du är glad och positiv och trygg i din kunskap och erfarenhet inom löneområdet. I ditt arbete är du noggrann och har en känsla för detaljer, du håller deadlines och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över arbetet. Vi tror att du tycker det är roligt att utvecklas kunskapsmässigt och att lära dig nya system.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Goossens (julia.goossens@wise.se) och konsultchef Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga