Fredenheim AB · Publicerad 8 apr 2021

VI BRINNER FÖR GRÖN AI OCH HÅLLBARHET - DU BRINNER FÖR SÄLJ I VÄRLDSKLASS

Fredenheim/Green AI - ”Dare to disrupt”. Nu lanserar vi grön AI - en världsunik molntjänst för tunga AI-beräkningar, där värmen som alstras används i industriella processer. Därmed blir tjänsten CO2-negativ. Och vi tummar inte på hastigheten, tvärtom är tjänsten upp till 150 gånger snabbare än vanliga molnlösningar för AI.

Vi söker dig som vill vara med och hjälpaFredenheim att växa inom grön AI. Du är en driven självgående person som triggas av att göra affärer på C-/CxO-nivå och skapa kundrelationer med guldkant. Du har mycket god erfarenhet av komplex försäljning: försäljning av mjukvara/moln-lösningar samt licenser till storbolag.

Fredenheim har i mer än 10 års tid agerat spjutspets inom telekomutveckling där Fredenheim framförallt har definierat Linuxmiljön inom telekomsektorn i Skandinavien. De senaste fem åren har bolaget tagit ett strategiskt fokus mot industribolag, myndigheter, bank- och försäkringsbranchen. Vi ser att framtiden blir alltmer tech- och automationsorienterad, där molnfokuserad AI-teknikleverans är en naturlig och nödvändig del av kunders behov. Bolaget vilar på tre värdegrunder: att vara öppna, utmanande och disruptiva för att på bästa sätt hjälpa våra kunder att innovera och nytänka sin verksamhet och erbjudande.

Vi sitter i moderna lokaler på Östermalm i Stockholm och brinner för grön AI och hållbarhet, något vi gärna berättar mer om för dig. Läs mer om vad som krävs för att axla rollen som Sales Executive hos oss på Fredenheim.

Vi erbjuder
 • Ett tillväxtbolag med minimal byråkrati, en icke hierarkisk organisation och stor möjlighet att göra avtryck
 • Personlig utveckling och karriärmöjligheter
 • Produkter och expertkunnande i världsklass
 • Möjlighet att vara med och växa Fredenheim med Green AI
 • Ett välfinansierat bolag
 • Välkända företagspartners och kunder
OM ROLLEN

I rollen som Sales Executive ansvarar du för att skapa tillväxtmöjligheter på den svenska marknaden. Du utvecklar vår säljtratt och spenderar största delen av din tid ute hos kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
 • Genom värdebaserad försäljning förstå kundens utmaningar och presentera hur Fredenheim kan bidra till att skapa värde för kunden
 • Driva säljprocessen
 • Aktivt bearbeta storbolagen och ditt nätverk
 • Bygga långsiktiga kundrelationer
Detta kan bli början på en spännande resa hos oss för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen. Du rapporterar till VD Jacob Boström. Du planerar i stor utsträckning själv dina dagar. En del resor ingår i tjänsten.

Om dig

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du känna dig trygg i och ha erfarenhet av att ha sålt storbolagsprodukter. Du har ett befintligt kontaktnät på C-/CxO-nivå som du under åren byggt upp, du är trovärdig i dialog med kundernas beslutsfattare, samt har god insikt i hur storbolagen fungerar. Du är prestationsorienterad, affärsmässig, socialt begåvad och har en dokumenterad historik inom komplex försäljning. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du levererar kvalitet, tar ansvar och satsar helhjärtat på ditt uppdrag.

Dina erfarenheter och kompetenser
 • Du har minst 10 års erfarenhet av att sälja mjukvara/moln-lösningar samt licenser till storbolag
 • Du skapar förtroende i dialoger på C- och CxO-nivå
 • Du har ett relevant nätverk
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
 • Du har hög energinivå och intensitet i att starta nya kunddialoger
 • Meriterande: du är kunnig inom molnleverans
 • Meriterande: du har relevant utbildning inom data/IT, informationsteknik, analys, datasimulering eller liknande
Vill du vara en viktig del av vår tillväxtresa - då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Mer om frednenheim

Läs mer om oss här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga