Fujitsu Sweden AB · Publicerad 16 okt

Om tjänsten som fälttekniker

Vi söker nu en teknikintresserad person som vill arbeta på heltid i Stockholm som fälttekniker för vår kund Fujitsu. Du kommer att arbeta mot Fujitsus slutkunder vilket innebär att du kommer att besöka butiker, arbetsplatser och butikskedjor runtom i Stockholm.

Uppdraget som fälttekniker är en del av vår bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Barona men utföra arbete för Fujitsu.

Beräknad start: Omgående

Omfattning: heltid, vardagar 8-17

Plats: Stockholm

Arbetsuppgifter som fälttekniker

Som fälttekniker besöker du kunder som använder enheter och produkter från Fujitsu. Du kommer främst arbeta med bankomater men kommer även kunna få utföra installationer av kvittoskrivare samt byte av kortterminaler. En introduktion i arbetet kommer ges av erfarna fälttekniker.

Vi söker dig som
  • har körkort och egen bil
  • är IT-intresserad
  • talar och skriver flytande svenska
  • mycket meriterande är om du har en bakgrund inom mekanik
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har även stort intresse för teknik och är händig.

Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som vill samla på dig mer praktisk erfarenhet ute i fält samt få värdefulla kontakter med andra inom branschen och bredda ditt nätverk.

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Isabelle Hyllienmark | isabelle.hyllienmark@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; IT; Fälttekniker; Support; Helpdesk; On-site support; On-site; Fältservice; IT support; Extrajobb; Deltidsjobb; Stockholm; Tekniker; Kundservice; Kvalitet; Kvalitetsinriktad; Fujitsu; Mekanik; mekanik; mekaniker; bankomat; bankomater; Technician; Teknik; Stöd; Service; Flexibilitet; Flexibelt jobb; Frihet; Kundkontakt; Bilkörning; jobba med händerna
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Mekanik