Fujitsu Sweden AB · Publicerad 12 feb

Tekniker till Fujitsu!

Om tjänsten som bankomattekniker i Stockholm

Vi söker nu en teknikintresserad person som vill arbeta som bankomattekniker för Fujitsu. Du kommer i huvudsak arbeta med bankomater och servrar. Tjänsten är på heltid och vi ser det som meriterande om du jobbat med service av hårdvara innan. Du kommer arbeta som konsult hos oss på Barona i sex månader för att sedan vid väl utfört arbete övergå till Fujitsu och en tillsvidare anställning.

Beräknad start: Mars

Arbetstider: Kontorstider generellt med undantag.

Plats: Stockholm

Arbetsuppgifter som bankomattekniker

Som bankomattekniker kommer du åka runt och göra underhåll och felsökningar på bankomater och serverutrustning för Fujitsu.

Vi söker dig som:
  • har körkort
  • kan arbeta heltid
  • är IT-intresserad
  • talar och skriver flytande svenska
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har även stort intresse för teknik och är händig.

Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta inom ett internationellt IT-företag. Du kommer att samla på dig praktisk erfarenhet ute i fält och få värdefulla kontakter med andra inom branschen och bredda ditt nätverk.

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Nicolás Westrup | Nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Tekniker; Stockholm; Bankomat; IT; Data; Server;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT