Gårdssällskapet AB · Publicerad 18 mars

Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en kundtjänstmedarbetare till det växande företaget Gårdssällskapet. Du kommer att arbeta deltid med två fasta dagar i veckan samt chansen att bli in ringd fler timmar vid behov. Genom att vara länken mellan bonde och hushåll levererar Gårdssällskapet ekologiskt kött från svenska gårdar hem till dig

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera inkommande kundärenden över telefon och mail. Kunderna är privatpersoner och dina främsta arbetsuppgifter är att handlägga ärenden, ta emot och registrera kunders beställningar samt att svara på frågor kring Gårdssällkapets tjänster. Tjänsten inleds med att du anställs som konsult hos Made for Sales.

Vi söker dig som är lättlärd och strukturerad, som tycker om att arbeta med service och administration och trivs med att sätta dig in i nya system. I rollen krävs att du snabbt kan sätta dig in i ett ärende, att du uppskattar att leverera god kvalitet och att ge ”det lilla extra” till kunden samt att du är driven och självständig. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från kundservice.

Du är van att hantera en dator och trivs med att arbeta över telefon. Som kundtjänstmedarbetare strävar du efter att ge förstklassig service, är professionell i alla kundkontakter och inger förtroende, även i stressade situationer.

Du erbjuds en rolig och utvecklande tjänst som innefattar mycket kundkontakt och frihet under ansvar i ett snabbt växande företag. Arbetsklimatet på Gårdssällskapet präglas av mycket energi och du får vara med på tillväxtresan i ett personligt och framåtsträvande företag som tar ansvar för djuromsorg och miljö.Vidare är du en stark teamplayer samtidigt som du trivs att arbeta självständigt och du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har ett matintresse eller kunskaper inom kött och ekologiskt jordbruk.

Vill du vara med på Gårdssällskapets spännande resa? Sänd in din ansökan nedan, urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales researcher Sarah Berlin 073 381 06 56

Ekologiskt kött från svenska gårdar hem till dig genomsyrat av högsta möjliga personliga service - Med den tanken startade vi, Björn, Kenny och Petter - som känner varandra sedan barndomen i Jämtland Gårdssällskapet våren 2013. Tanken var helt enkelt att ta det fina våra svenska bönder producerar och erbjuda det direkt till hem till dörren, utan onödiga mellanhänder.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 apr
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga