GS1 Sweden AB · Publicerad 29 jan 2020

Gillar du att vara nära ny teknik och är bra på att förmedla information i text? GS1 i Stockholm söker en teknisk skribent!

Som teknisk skribent och dokumentatör hos GS1 Sweden får du skapa konkreta och användarvänliga manualer, specifikationer, guider och förteckningar av standarder och identifieringssystem. Här kommer du få utlopp för din nyfikenhet, ditt intresse för teknik och din vilja att utvecklas inom ditt yrkesområde - i ett team där alla är lika hängivna och engagerade som du!

Så oavsett om du har en bakgrund som ingenjör, hittat hit via IT-området eller har utvecklats på andra sätt till en erfaren skribent eller dokumentingenjör så finns här en utvecklande roll med stort ansvar över teknisk dokumentation. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på GS1 ingår det många fina förmåner. Du kommer få tillgång till ett attraktivt friskvårdsbidrag, ha 6 veckors semester, generös pensionsavsättning samt ha kortare dagar under sommarmånaderna. Ja, du hörde rätt - här gillar vi att njuta av sommaren!

Du blir också en viktig och synlig pusselbit i ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teknisk skribent på GS1 Sweden kommer du vara med och skapa, förvalta och utveckla standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet (exempelvis via streckkoder). Standarderna används av massvis med aktörer; inom dagligvaruhandeln, food service, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik. I din roll kommer du vara nyckeln för att skapa affärsnytta och förståelse för användarna.

Du kommer att:
 • Förvalta och ansvara för den tekniska dokumentation som GS1 har till sin produktportfölj
 • Skriva och dokumentera information (på både svenska och engelska) kring standarderna på ett användarvänligt sätt
 • Samla information kring utvecklingen av nya standarder (och vara med när de faktiska standarderna utvecklas)
 • Planera och genomföra kommunikationsinsatser enligt aktivitetsplan
 • Samarbeta med användargrupper som alla praktiserar GS1s standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som teknisk skribent på GS1 Sweden kommer vara en del av ett ambitiöst och engagerat team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna. Din företrädare jobbar kvar i organisationen och kommer finnas på plats som en mentor, där du kommer få en gedigen introduktion och ett stöd för att komma in i din roll på bästa möjliga sätt.

Läs gärna mer om GS1s standarder här: http://www.gs1.se/sv/vara-standarder/. Här kan du också se exempel på hur dokumentationen ser ut.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst tror vi att du:
 • Har en akademisk utbildning (gärna som ingenjör eller har genomgått andra studier inom teknik eller IT)
 • Har jobbat med teknisk dokumentation i någon form tidigare, så att du känner dig bekväm i att starta igång direkt när du kommer på plats
 • Är mycket duktig på att uttrycka dig i skrift (både på svenska och engelska)
 • Är van att jobba med Office-paketet (har du också annan systemvana så är det ett stort plus, men mycket av det tror vi att du kan lära dig på plats)
Som person tror vi att du:
 • Har god förståelse och intresse för teknik
 • Är strukturerad och mån om att leverera god kvalitet på utsatta deadlines
 • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att uppnå goda resultat
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Teknisk skribent

Inga fler liknande jobb tillgängliga