GS1 Sweden · Publicerad 23 dec 2019

Är du serviceinriktad, har en stor koncentrationsförmåga samt gillar att arbeta i högt tempo?

Nu har du chansen att bidra till att höja datakvaliteten för produktinformation till konsument och för logistikflöden. Som kvalitetssäkrare, eller Data Quality Specialist som rollen heter internt, arbetar du med att granska produktinformation samt hanterar varuprover som passerar studion i Hammarby Sjöstad. Vill du jobba i ett tight och sammansvetsat team i en not-for-profit-organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en nyckelroll hos GS1 där du får en god överblick och förståelse för verksamheten i sin helhet. I ditt dagliga arbete får du använda både kropp och knopp, då du både är en del i produktionsflödet och fokuserat arbetar med kvalitetssäkring av data.

GS1 är en not-for-profit-organisation där eventuella vinster återinvesteras i verksamheten, som drivs av att bidra till att transformera arbete och samhälle genom att utveckla och förenkla digitaliserade standarder inom logistik och produktinformation.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Data Quality Specialist kommer du att arbeta med produktinformation enligt GS1-standard och säkerställa att den digitala informationen överensstämmer med förpackningstexten på varuprovet. Ditt fokus kommer att vara på att:
  • Arbeta administrativt med kvalitetssäkring av produktinformation
  • Bistå internt och externt med expertkunskap rörande produktinformation
  • Ansvara för att vi håller utlovade ledtider och har en hög servicenivå mot våra kunder
  • Kommunicera med kunder och vår kundserviceavdelning
  • Ansvara för varuprover till vår produktion under deras livscykel
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du jobbar 37,5 h/v och din arbetsdag startar runt 08:00. Du kommer att ha både externa och interna kontaktytor. Du arbetar i en kreativ miljö i GS1 Swedens fotostudio i Hammarby Sjöstad, tillsammans med ett 10-tal kollegor i ett team av frilansare och fastanställda.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning. Har du tidigare arbetat med kvalitetssäkring av information så är detta till stor fördel. Du kommer att ansvara för administrativa uppgifter och det är viktigt att du har god datorvana och arbetar effektivt med högt fokus. Då företaget verkar på en global marknad bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att jobba i flera av GS1:s egna system och det underlättar därför om du har god vana av att jobba i olika system och har lätt att lära dig nytt.

Du behöver ha god förmåga att arbeta koncentrerat, noggrant och att nå uppsatta mål. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan prioritera samt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. I rollen kommer du både samarbeta med kollegor och hjälpa kunder så en god samarbetsförmåga kommer hjälpa dig lyckas i jobbet.

Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka in din ansökan nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga