GS1 Sweden · Publicerad 17 okt 2019

Vill du jobba i en bred och spännande roll med service? Sök rollen som Kundvärd till GS1 idag!

Brinner du för att leverera högsta möjliga service till kunder? Vill du jobba på ett spännande och expansivt företag? Nu har du chansen att få jobba som Kundvärd där service och administration står i fokus. Hos GS1 jobbar du tillsammans med ett härligt gäng där du är ansiktet utåt i receptionen på deras i fantastiska kontor i centrala Stockholm. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Kundvärd hos GS1 får du möjligheten att både jobba med service när besökare kommer till GS1 samtidigt som du stöttar den interna personalen samt kundservice med administrativa ärenden. Här får du chansen att utvecklas i din roll som Kundvärd samtidigt som du ger den bästa möjliga service.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som Kundvärd är bred och du har olika ansvarsområden. Du kommer att:
  • ta emot externa besökare samt se till att mötesrum och externa ytor är attraktiv för besökare
  • ansvara för inköp och beställning av kontorsmaterial
  • stötta kundservice per telefon och mail inom firstline support
  • följa upp statistik inom kundservice
  • ansvara för posthantering
I rollen finns möjlighet att utvecklas vilket innebär att du kommer få fler spännande ansvarsområden framöver.

Rollen innebär också

Tjänsten förväntas starta i december och du blir anställd av GS1 med en 6 månaders provanställning som sen övergår till en tillsvidareanställning. Du kommer att bli en del av ett team på 9 personer inom kundservice. I rollen som Kundvärd jobbar du kontorstider och GS1 sitter i fina lokaler nära Stockholm centralstation. GS1 erbjuder ett bra förmånspaket.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
  • har minst två års erfarenhet av liknande roller
  • är van att arbeta självständigt, strukturerat och lösnings- och kundorienterat
  • är kommunikativ, positiv och trivs att samarbeta med andra
  • talar och skriver svenska och engelska obehindrad
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga