GS1 · Publicerad 16 feb 2021

Vill du driva och utveckla projekt inom dagligvarubranschen? GS1 söker en erfaren projektledare till Stockholm!

Här får du som brinner för att bygga och skapa relationer och utveckla samarbeten väldens möjlighet! Du kommer att vara personen som ansvarar för att kommunikationen inom ECR Sverige, ett forum för samarbete mellan handel och leverantörer inom dagligvarubranschen, och övriga intressenter fungerar och utvecklas framåt! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en roll med stora möjligheter att själv skapa och forma rollen både strategiskt och operativt. Du kommer till en arbetsplats med engagerade medarbetare som har roligt tillsammans i en global organisation med förmånliga anställningsvillkor. Du blir en viktig resurs i att ta samarbetet med forumet ECR Sverige till nya nivåer! En roll som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i din fortsatta karriär.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Leda och organisera arbetet, definiera uppdrag, tidplan för ECR Sverige
 • Koordinera, administrera och medverka på styrgruppsmöten i ECR Retail Demand, Supply och Foodservice
 • Ha huvudansvar för och projektleda och koordinera arbetet i ECR Retail Demand / Tidsfönster inklusive de arbetsgrupper/referensgrupper som finns (30-tal)
 • Projektleda de ECR-projekt som initieras av styrgrupperna
 • Ansvara för hemsidan ecr.se (inklusive projektledning av ny webbsida)
 • Ansvara för utbildningar inom ramen för ECR Academy, inklusive ta fram ny utbildning kring arbetet med ECR Tidsfönster
 • Avstämningar och kommunikation med branschorganisationer kring ECR-arbetet (DLF, SVDH, GS1)
 • Marknadsföra arbete inom ECR och aktuella branschorganisationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 kommer att ha arbetsgivaransvaret och projektledarrollen ligger organisatoriskt under GS1s Säljavdelning men har samarbeten inom hela organisationen. I rollen som projektledare rapporterar du till ECR Styrforum, vilket består av representanter från branschorganisationerna DLF (Dagligvaruleverantörers Förbund) och SvDH (Svensk Dagligvaruhandel).

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 mån provanställning och med tillträde sker efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med hög ambition och drivkraft samtidigt som du har en stor portion integritet och ödmjukhet. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna och att skapa konsensus hos olika parter. Du är duktig på att planera ditt och andras arbete samt är en god pedagog som kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt.

Vi ser också gärna att du har:
 • Erfarenhet av arbete med ECR Tidsfönster - även känt som, revideringstillfällen för sortiment, samt har bakgrund inom dagligvarubranschen
 • För att lyckas tror vi det behövs erfarenhet från att arbetat i större mer komplexa organisationer
 • God erfarenhet och hög kompetens inom projektledning
 • God erfarenhet av att facilitera workshops och möten såväl digitala som fysiska
 • God kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift
 • Svenska obehindrat i tal och skrift. Engelska på god nivå
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga