GS1 · Publicerad 6 nov

GS1 fortsätter sin spännande resa där Cloud och integrationer i en föränderlig miljö står i fokus! Vill du åka med?

På en mycket central adress med utsikt över Stockholm kommer du att få vara med från start och lägga grunden för denna nya och varierande roll och hos GS1. Detta innebär att du själv kommer kunna får vara med att utforma tjänsten som b.la kommer innehålla utveckling, integration och drift kopplat till Cloud.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får vara en del av ett stort globalt bolag med en familjär och välkomnade atmosfär. Du kommer att involveras i flera förändringsprojekt och utvecklingsarbete där komponenterna kommer att ligga i molnet med nya moderna databaslösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utveckling av nya tjänster och integrationer i molnet
  • Utföra analyser och ta fram förbättringsförslag som kan stärka affären
  • Hantera säkerhetsfrågor kopplat till molntjänsterna
  • Kravställa underleverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i ett team med andra engagerade tekniker och utvecklare som alla har olika spetskompetens. Tillsammans arbetar ni för att utveckla och kundanpassa lösningar för att tillmötesgå befintliga och nya kunder. Ni ger vidare support i ärenden som kommer in via kundtjänst och agera tekniskt stöd till kunder vid behov.

VEM ÄR DU?

Du tilltalas av att få bidra med dina goda erfarenheter av integration och molnbaserad utveckling. Du uppskattar förändringsarbete och variationen av arbetsuppgifter som kommer med rollen som .net utvecklare hos GS1. Du har erfarenhet av .NET, C#, XML, JSON, Angular, JavaScript, och databas. Meriterande är om du har erfarenhet av web services, Azure, BizTalk och testautomatisering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga