Game Lounge · Publicerad 22 feb

Som Teamlead på Game Lounge får du bygga ett helt nytt utvecklingsteam inom frontend på plats i Stockholm

Du får här med möjligheten att vara den första på plats inom IT organisationen för att driva och ansvara över etableringen av ett nytt utvecklingsteam inom frontendutveckling i Stockholm.
Gamelounge är idag ett etablerat online marketingbolag beläget på Malta med 52 anställda. Nu har de beslutat att öppna kontor även i Stockholm, närmare sagt i nya lokaler på Karlavägen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en ledande roll i ett bolag som i dag är ett av de snabbast växande europiska företag inom online marketing och är etablerade i 14 länder i Europa men även nyligen på den asiatiska marknaden (Japan). Här får du chansen att jobba på ett internationellt bolag som genomsyras av entreprenörsanda och innovation.
Då moderbolaget finns på Malta kommer resor dit förekomma med jämna mellanrum. Detta är dock något som planeras med CTO (din närmsta Chef) så det passar in i det vardagliga livspusslet.
På Game Lounge drivs man av att ha kul på jobbet med mycket happenings. Jul och Sommarfester kommer med största sannolikhet vara på Malta!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du får här möjlighet att med stark entreprenörsanda och stort eget driv bygga upp ett helt nytt utvecklingsteam i Stockholm.
  • Du ansvarar därmed för hela rekryteringsprocessen, strategier och processer som följd för att få teamet på plats så fort och smidigt som möjligt.
  • På sikt ansvarar du för det dagliga arbetet i teamet och får därmed chansen att driva utvecklingen inom de senaste teknikerna och ramverken för att så friktionsfritt som möjligt växa utvecklingsavdelningen och leverera effektiv kod som skapar bästa möjliga användarupplevelse
  • Du kommer jobba i framkant med de senaste teknikerna och ramverken inom frontendutveckling så som Angular 5 och Bootstrap 4
  • Du rapporterar direkt till CTO
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Idag utgör it avdelningen ca 25% av bolaget och består av 12 personer med nationaliteter från bland annat Frankrike, Ungern, Malta, Polen och Italien.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är redo att ta dig an denna roliga utmaning. Du har inga problem att självgående planera dina arbetsveckor och sätta upp strategier för hur du ska nå dina och verksamhetens mål. Du trivs i roller där du får ta ansvar och utmana dig själv. Vi ser att du kommer från en utvecklarbakgrund och känner dig väl bekväm med tekniker och ramverk inom frontend. Du har jobbat med tekniker som Angular 2 (+ i kanten om du redan kommit i kontakt medAngular5), React, Javascript, HTML5, CSS3, SASS eller LESS, Bootstrap och Git. Har du tidigare teamleaderfarenhet är det ett stort plus, om inte, är det något du brinner för och vill utvecklas inom.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga