Gant Holding AB · Publicerad 18 okt

Till vår kund söker vi nu en Teamleader för Kund- och leverantörsreskontra. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar omgående och pågår i ca 6 månader med möjlighet till anställning därefter för rätt person.

Ditt uppdrag

I rollen som Teamleader kommer du tillsammans med ditt team ansvara för att kund- och leverantörsreskontran hanteras på bästa möjliga sätt. Du kommer att ha personalansvar för 3-4 personer samt agera processansvarig för olika delar inom kund- och leverantörsreskontra.

Detta är en roll där du kommer att ha nära kontakt med leverantörer och partners, du behöver har ett gott öga för logistik och gärna kunskap inom frakt och Incoterms. Utöver detta behöver du ha en god förståelse för momshantering och fakturering globalt. I rollen kommer du även arbeta med att förbättra och effektivisera processer och rutiner på bolaget samt arbeta för att utveckla din grupp i en positiv riktning. Vår kund är verksam inom retail- branschen och har kontor i centrala Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ca 3-5 års erfarenhet av en tjänst som redovisningsekonom alternativt teamleader inom ekonomi. Du har dessutom goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av internationella handelsregler och svenska redovisningsregler. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har också tidigare erfarenhet från ett eller flera större affärssystem samt Excel.

Som person är du positiv, nyfiken och ansvarstagande. Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och månar om ett gott samarbete kollegor emellan. Du är hjälpsam, förstående och en riktig problemlösare. Du är också en god kommunikatör och är van att samarbeta med olika personlighetstyper.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga