Garantum Fondkommission AB · Publicerad 24 okt

Garantum söker nu en medarbetare till värdepappersadministrationen. Fokus kommer att ligga på settlement av svenska och utländska värdepapper men i övrigt är tjänsten bred och omväxlande. Vi söker dig som trivs med att arbeta mot många kontaktytor såväl internt som externt samt har ett naturligt intresse för utveckling och förbättring. Gruppen består av 5 personer och du rapporterar till chefen för Back Office. Garantum sitter i moderna kontorslokaler på bästa läge centralt i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Settlement av svenska samt utländska värdepapper
  • Värdepappersadministration kring emissioner
  • Depåhantering - öppning, avslut och likvidöverföringar
  • Avstämningar
  • Corporate actions
  • Support till kunder och mäklare
  • Kontakter med externa parter, utländska banker/försäkringsbolag samt myndigheter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är lägst gymnasieekonom och som har flerårig erfarenhet av värdepappersadministration från bank eller fondkommissionär. Rollen kräver att du har erfarenhet och har arbetat med utländska/svenska värdepapper och gärna strukturerade produkter För att lyckas i rollen behöver du också ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Wizer och SEB C&I Online

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel med god samarbetsförmåga. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt är serviceinriktad och kommunikativ. Du har ett stort intresse och engagemang för verksamheten och är van att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Garantum Fondkommission med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lou Sjöholm Mineur på 0766-47 16 17 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Garantum Fondkommission AB är en av Sveriges största och ledande arrangörer inom strukturerade placeringar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder marknadens bästa kombination av avkastning och risk.
Garantum Fondkommission AB ingår i sin tur i en sparkoncern med flera dotterbolag och affärsområden. Garantum Fondkommissions spetskompetens är strukturerade placeringar medan fondbolaget Aktie-Ansvar och försäkringsförmedlare Aviatum breddar erbjudandet genom djup kunskap inom fondförvaltning respektive rådgivning. Garantum Fondkommission erbjuder strukturerade placeringar genom finansiella rådgivare i Norge och i Finland - detta görs via Garantum AS och Garantum OY som också är separata dotterbolag i sparkoncernen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga