Gazella AB · Publicerad 22 juni 2021

Gazella rekryterar nu en AP-ekonom till RCO, som befinner sig i en tillväxtresa och därav nu utökar sin ekonomiavdelning med en AP-ekonom. Som AP-ekonom på RCO ansvarar du för hela processen kring leverantörsreskontran, där RCO erbjuder dig möjligheten att arbeta med frihet under ansvar i ett mindre team med gott samarbete. Befattningen rapporterar till CFO men ingår i ett team som arbetsleds av Financial Controller och är placerad på huvudkontoret norr om Stockholm (Järfälla). RCO erbjuder smarta och säkra lösningar för en trygg och smidig vardag. Bolaget har höga tillväxtambitioner där förvärv är en uttalad del av strategin. RCO ägs av Novax, som är en del av Axel Johnsson koncernen.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Vad RCO erbjuder dig
RCO utvecklas ständigt och befinner sig nu på en spännande förändringsresa, vilket även ger dig möjligheten att vara med och påverka såväl arbetssätt som arbetsmiljö. På RCO är det viktigt att medarbetarna trivs och de lägger stor vikt på kontinuerlig arbetsplatsutveckling.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
  • Ansvara för och utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra, inklusive kontering, kontroll och avstämning av leverantörsfakturor samt vara superuser i fakturahanteringssystemet.
  • Sköta kontakten med leverantörer rörande fakturor och betalningar samt agera stöd till organisationen.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet med möjlighet till successivt ökat ansvar inom avdelningen.
  • Månatligen delta i stängningsarbetet genom analys och manuella verifikat.
  • Göra löpande uppföljningar av processen för att förbättra rutiner och arbetssätt.
  • Diverse adhoc-uppgiter förekommer.
Erfarenhet
Vi söker dig som har arbetserfarenhet från en ekonomiavdelning med leverantörsreskontra eller liknande uppgifter, alternativt relevant utbildning i grunden. Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat i Ascendo eller liknande fakturasystem tidigare, är det meriterande.

Personliga egenskaper
Till denna roll kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som tilltalas av att vara delaktig i en förändringsresa, trivs med att arbeta självständigt med leverantörsreskontran och löpande redovisning, samt är bekväm med att ta ett stort eget ansvar inom ramen för ditt uppdrag. Som person är du driven, initiativtagande, strukturerad och trygg i att jobba självständigt. En förutsättning är att du är en teamplayer med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en lösningsorienterad approach och kan snabbt sätta dig in i nya utmaningar. Då förändringstakten är hög behöver du även vara flexibel samtidigt som du behöver vara bekväm med att arbeta mot deadlines.

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och Easy Access. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.

RCO Security grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör av passer- och säkerhetssystem på den nordiska marknaden. I dag finns RCO Security representerat i Sverige, Norge och Finland. Dinbox är en ledande leverantör av fastighetsboxar och har sin verksamhet i Sverige. Easy Access är ett innovativt norskt bolag som är ledande inom biometriska- och elektroniska lås- och säkerhetssystem med verksamhet i Norge och Danmark.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 120 anställda. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och Easy Access ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se/

Ansökan
Låter det intressant? Ansök via knappen nedan. I den här rekryteringen samarbetar RCO med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Krieger (Gustav.Krieger@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga